Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #6: Wednesday (Netflix), Echo 3 (Apple TV+) & The Real Housewives of Amsterdam (Videoland)

Series | 2 maanden geleden | Janine van Rooden

©
Foto: Wednesday (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Wednesday (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In de nieuwe aflevering van onze podcast Wij Kijken Alles hebben presentatoren Jeroen de Goeij en Irma Tomas het onder andere over Wednesday op Netflix, Echo 3 op Apple TV+ en The Real Housewives of Amsterdam op Videoland.

En zoals altijd steken ze hun ongezouten mening niet onder stoelen of banken.

Wednesday (Netflix)

De Netflix-serie Wednesday van regisseur Tim Burton viel erg in de smaak bij Irma en Jeroen. Ze zijn vooral te spreken over de fijne acteerprestatie van hoofdrolspeelster Jenny Ortega. Ook blikken de twee nog even terug op ander werk van de Amerikaanse regisseur zoals Edward ScissorhandsCharlie and the Chocolate Factory en Alice in Wonderland.

Echo 3 (Apple TV+)

Eén van de favoriete acteurs van Irma - Michiel Huisman - is ook weer eens te bewonderen op een streamingdienst. Deze keer op Apple TV+ in de actieserie Echo 3. Voor Jeroen is dit de perfecte aanleiding om wat fun facts over de Nederlandse Hollywoodster op een rijtje te zetten. Natuurlijk wordt het nieuwe pareltje van Huisman ook uitvoerig besproken.

The Real Housewives of Amsterdam (Videoland)

En dan is er ook nog The Real Housewives of Amsterdam. Dit moet dé nieuwe reality-hit van Videoland worden, maar Irma is nu al klaar met de 'huisvrouwen' die de ene na de andere onnozele uitspraak doen. Gaat dit nog goedkomen?

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen. En geloof ons, dat wil je ook helemaal niet! 

Wednesday

Komedie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Echo 3

Actie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video