Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #5: 1899 (Netflix), Limitless with Chris Hemsworth (Disney+) & Pepsi, Where's My Jet? (Netfl

Series | 16 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: 1899 (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: 1899 (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In de nieuwe aflevering van de podcast Wij Kijken Alles hebben presentatoren Jeroen de Goeij en Irma Tomas het o.a. over de series 1899 (Netflix), Pepsi Where's My Jet? (Netflix), Limitless with Chris Hemsworth (Disney+) en Star Wars: Andor (Disney+). En als je van Sylvester Stallone houdt, moet je ook zeker luisteren.

1899 op Netflix is de grote hit van dit moment. Het zou natuurlijk kunnen liggen aan haar beperkte intellectuele capaciteiten, maar Irma begreep niet veel van de serie. En waarom praten de hoofdpersonen tegen elkaar terwijl ze elkaar niet kunnen verstaan?

Limitless with Chris Hemsworth (Disney+)

In Limitless with Chris Hemsworth op Disney+ probeert de toch al fitte acteur nog fitter te worden om zo oud mogelijk te worden. Daar stak zelfs Irma iets van op. Box breathing schijnt bijvoorbeeld heel handig te zijn. Een wees aardig voor jezelf!

Star Wars: Andor (Disney+)

Jeroen is zeer te spreken over de Star Wars-serie Andor op Disney+. Hij raadt iedereen aan die stopte na de eerste paar afleveringen om door te zetten omdat het echt heel leuk wordt. 

Sylvester 'Sly' Stallone

Jeroen heeft ook hele leuke fun facts over Sylvester Stallone die binnenkort te bewonderen is in de serie Tulsa King op SkyShowtime. 

Pepsi, Where's My Jet? (Netflix)

En Coca-Cola liefhebbers Irma en Jeroen keken samen naar Pepsi, Where's My Jet? op Netflix. Een fantastisch verhaal gegoten in een docuserie van vier afleveringen. En natuurlijk zijn er ook nog nieuwtjes en tips voor de komende week. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen. En geloof ons, dat wil je ook helemaal niet! 

1899

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Limitless with Chris Hemsworth

informatief | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie