Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wij Kijken Alles aflevering 39 met Sex Education, Love at First Sight, Wolf en The Continental

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Het is weer een bomvolle aflevering van de podcast Wij Kijken Alles met Jeroen de Goeij en Irma Tomas. Als je luistert weet je precies wat je moet kijken en wat je beter kunt overslaan.

Jeroen en Irma zijn terug met weer een nieuwe en tevens best leuke aflevering van Wij Kijken Alles, de podcast over films en series op streamingdiensten.

Sex Education

Deze week hebben we het over het laatste seizoen van Sex Education. Superfan Irma weet of de tieners van Moordale High het einde kregen dat ze verdienen.

De perfecte romcom

Irma keek ook naar de romcom Love at First Sight op Netflix, die daar de pannen van het dak scoort, maar niet erg goed is, integendeel. Wat zijn dan wel goede romcoms? Jeroen en Irma hebben het gouden antwoord voor je.

The Continental

Prime Video vond het een goed idee om een prequel te maken van de John Wick-films. Is geslaagd en wat doet Mel Gibson in een van de hoofdrollen van The Continental?

Wolf

De serie Wolf verscheen vorige week vrij geruisloos op Netflix en dus is deze geweldige serie over een moordzuchtige psychopaat de meeste mensen ontgaan. Maar gelukkig is Wij Kijken Alles er om dat onrecht recht te zetten. Producer Janine heeft weer prachtige quiz in elkaar gezet en er zijn ook nog tips voor volgende week.

Waar kun je ons horen?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.