Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De podcast Wij Kijken Alles is terug met aflevering 37 met daarin Who is Erin Carter? Bardot, Holding en een Bat Mitzvah

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

We gaan weer podcasten! Deze week bespreken Jeroen de Goeij en Irma Tomas in Wij Kijken Alles vier titels die bijna allemaal goed zijn.

Wij Kijken Alles is na een welverdiende vakantie terug! Gelukkig maar, want zo weet jij weer wat je wel en niet moet kijken. En om een beetje goed te maken dat we vanaf nu eens in de 14 dagen podcasten in plaats van iedere week, hebben we extra veel recensies voor je.

Who is Erin Carter? op Netflix

Deze week keken Jeroen en Irma naar de Netflix-serie Who is Erin Carter? En daarin is iets geks aan de hand met de stemmen. Of zitten we er helemaal naast.

You are So Not Invited to My Bat Mitzvah op Netflix

In de film You are So Not Invited to My Bat Mitzvah speelt het hele gezin van Adam Sandler mee. Dan zou je kunnen denken dat dat helemaal niks wordt, maar niets is minder waar. You are So Not Invited to My Bat Mitzvah is hartstikke leuk. 

Holding op NPO Plus

Holding is een vierdelige serie van de hand van Graham Norton. Het is een geinig moord-mysterie en een drama tegelijk.

Bardot op Netflix

Bardot behandelt tien jaar uit het leven van de Franse actrice Brigitte Bardot. En dat waren tien heel bewogen jaren. Irma is behoorlijk enthousiast over de serie. 

Janine heeft een nieuwe quiz gemaakt en we hebben ook tips voor volgende week. Veel plezier!

Waar kun je ons horen?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.