Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #14: La Chica de Nieve en Lockwood & Co op Netflix, Bureau Dupin en Shrinking

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: La Chica de Nieve (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: La Chica de Nieve (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Deze aflevering van de TVgids.nl-podcast Wij Kijken Alles is goed gevuld. Met deze week o.a. de spannende Netflix-serie La Chica de Nieve en het vermakelijke Lockwood & Co (Netflix). En er is natuurlijk nog veel meer te beleven in de leukste podcast van Nederland!

Jeroen en Irma hebben het in deze gloednieuwe aflevering van Wij Kijken Alles over de series waar iedereen met een abonnement op Netflix nu naar kijkt: het Spaanse La Chica de Nieve en de tiener fantasyserie Lockwood & Co.

Lockwood & Co (Netflix)

Nu lijkt die laatste titel misschien kinderachtig maar Irma heeft zich uitermate goed vermaakt met de reeks over geestenvangende tieners. Hij heeft wel iets weg van Harry Potter en wie kan daar nu iets tegen hebben?

La Chica de Nieve (Netflix)

In La Chica de Nieve gaat het er een stuk minder frivool aan toe. Een 5-jarig meisje wordt ontvoerd en journaliste Mirèn Rojo bijt zich in de zaak vast. Of dat iets moois oplevert hoor je ook in deze aflevering. 

Bureau Dupin (Videoland)

Videoland kwam deze week met Bureau Dupin, een serie over gewone burgers die proberen een cold case op te lossen. In dit geval De Nieuwjaarsmoord op Marja Nijholt. En ja, daar krijgt Irma best zin van om zelf ook op onderzoek uit te gaan. Jeroen ziet al dat speuren van burgers minder zitten.

Shrinking met Harrison Ford (Apple TV+)

Over Jeroen gesproken, hij keek naar de comedyserie Shrinking op Apple TV+ met Harrison Ford in een flinke bijrol. Harrison is inmiddels hoogbejaard, maar dat weerhoudt hem er niet van om ineens overal op te duiken. En Jeroen is flink enthousiast over wat hij tot nu toe zag.

En dan zijn er natuurlijk ook nog de filmquiz, tips en nieuwtjes. Kortom, 30 minuten lang luisterplezier!

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.