Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #13: Verrassende nummer 1-hit The Pledge en That '90s Show op Netflix en een vreemde hobby

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: That '90s Show (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: That '90s Show (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In alweer de dertiende aflevering van de TVgids.nl-podcast Wij Kijken Alles, hebben Jeroen en Irma het over The Pledge, die al een tijdje stijf op nummer 1 in de Netflix top 10 staat. Het gaat ook over LOL: Last One Laughing Netherlands (Prime Video), That '90s Show (Netflix) en een vreemde hobby.

Ineens keek heel Netflix naar de film The Pledge met Jack Nicholson in de hoofdrol. En dat terwijl die film al uit 2001 dateert. Het is een fenomeen dat je wel vaker ziet op de streamingdienst. Maar hoe kan dat nou? Irma en Jeroen zochten het uit en keken ook naar de film zelf.

LOL: Last One Laughing Netherlands (Prime Video)

Ze zagen ook LOL: Last One Laughing Netherlands op Prime Video waarin 10 comedians in een kamer worden gestopt. Maar wat ze ook doen, ze mogen niet lachen. En de laatste die overblijft, krijgt een smak met geld. Of dat grappige televisie oplevert, hoor je in deze aflevering.

That '90s Show (Netflix)

En dan is er nog That '90s Show op Netflix, het vervolg op de ooit zo populaire That '70s Show. Een ouderwetse comedyserie inclusief lachband. En daar heeft Irma wat moeite mee.

Producer Janine

Producer Janine houdt er een hele vreemde hobby op na (vrees niet, het is niks vies). Het heeft iets te maken met Een Jaar van Je Leven en Big Brother op Videoland. Ze vertelt er in deze aflevering alles over.

Helemaal bijgepraat

Jeroen heeft natuurlijk weer een filmquiz voorbereid, er is nieuws en er zijn tips voor volgende week. En zo ben je in een half uur weer helemaal bijgepraat over alles wat je kunt kijken. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen. En geloof ons, dat wil je ook helemaal niet! 

The Pledge

Drama | film | 2001

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

That '90s Show

Komedie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie