Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Luister naar de nieuwste aflevering van de geweldige podcast Wat Flix Je Me Nu

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

In de nieuwste aflevering van de leukste podcast over alles wat streamt, is schrijver Henk van Straten te gast en gaat het o.a. over Room 2806 en The undoing.

BN’er is deze keer schrijver en columnist Henk van Straten die ons niet alleen iets verteld over zijn nieuwe boek Ernest Hemingway is gecanceld (releasedatum 15 december), maar ons ook meeneemt in zijn binge avonturen.

Room 2806

Heleen zit nu in een serie die ze gelijk na de opname van deze aflevering WFJMN weer wil oppakken: Room 2806 (Netflix). Het verhaal over de seksuele intimidatie aanklacht tegen Dominic Strauss-Kahn, de toenmalige directeur van het IMF. Ze was het verhaal een beetje vergeten maar het is bijzonder boeiend. N.a.v. dit verhaal ontstaat een levendige discussie over #metoo, tomeloze ambitie en succes. En de belangrijkste vraag: wat drijft mannen hiertoe?

The undoing

Irma maakt het gelukkig weer wat luchtiger. Zij heeft gekeken naar The undoing (Ziggo) een serie met Nicole Kidman en Hugh Grant. Eens een totaal andere rol voor Hugh Grant en dat bevalt Irma wel. Lekkere wegkijker van 6 afleveringen. Ze had alleen moeite met het hoofd van Nicole Kidman….

Marsman

Sander heeft gekeken naar All the money in the world (Netflix) over de ontvoering van de kleinzoon van J. Paul Getty. Henk heeft als leuke wegkijk tip de Vlaamse serie die bijna niemand kent: Marsman (Netflix). 

I may destroy you

Ook mooi is I may destroy you (Ziggo) over een vrouw die in een café wordt gedrogeerd en daarna verkracht. De serie laat je zien hoe ze daarmee omgaat. Hoofdrolspeelster Michaela Coel heeft het bovendien ook nog geschreven én geregisseerd.

Als leuke uitsmijter heeft Irma JoJo Rabbit (Amazon Prime) in de aanbieding. Een satirische film die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog over een jongetje die Adolf Hitler als denkbeeldige vriend heeft. 

Luister nu naar aflevering 16 van Wat flix je me nu.

En kijk daarna hieronder naar "De grote Wat Flix Je Me Nu-kijklijst" met daarop kijktips uit de laatste afleveringen. De tips uit de jongste aflevering staan bovenaan.