Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Podcast Wat Flix Je Me Nu ook op GoodLIFE Radio

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

De leukste podcast over streamen, Wat Flix Je Me Nu, is nu ook te horen op GoodLIFE Radio. En dat is hartstikke leuk nieuws, want Guidinc. doet ook mee.

Op vrijdag 5 februari kun je op de lifestylezender GoodLIFE Radio voor het eerst luisteren naar een de nieuwste podcast van Wat Flix Je Me Nu. Daarin krijg je de beste tips over de leukste series, films en documentaires op alle streamingdiensten.

Heleen, Ferry, Sander, Irma

Streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Irma Tomas laten je weten wat je wel en niet moet kijken van het overweldigende aanbod.

Heleen ken je misschien al van de radio, want zij is in het dagelijks leven ANWB-filelezer. En van Irma lees je online al veel, want zij is serie- & filmkenner bij Guidinc.

Hierboven zie je de vier podcasters op de foto, van links naar rechts: Heleen, Sander, Ferry en Irma.

Bekende Netflixer

Wat Flix Je Me Nu ontvangt ook iedere week een BN’er (Bekende Netflixer) die vertelt wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt. In de eerste uitzending op GoodLIFE Radio is Sabine Wendel te gast, beter bekend als Sabine uit Big Brother. Ze bracht onlangs het boek Big Sister uit.

Big sister

Programmamaker Ferry van Beek: “Waanzinnig leuk om Sabine Wendel als gast te hebben. Niet alleen kan zij ons als ervaringsdeskundige vertellen wat je moet kijken als je in quarantaine zit, ze is ook deelneemster geweest aan de moeder aller reality shows. We zijn dan ook benieuwd of dit genre op haar bingelijstje staat.”

Streamusketeers

Onder de titel Wat Flix Je Me Nu zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via Watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

Wat Flix Je Me Nu is vanaf vrijdagavond 5 februari tussen 18.00 en 19.00 uur ook wekelijks te horen op GoodLIFE Radio.