Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Een hele bijzondere aflevering van de podcast Wat Flix je Me Nu

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

De Streamusketeers ontmoeten elkaar voor het eerst in de studio. En ze hebben een bijzondere gast: Cees Wijberg.

Cees is presentator, spreekstem, communicatie adviseur en media trainer. En hij heeft zeer uitgesproken opvattingen over van alles. Het enige dat hij niet heeft is een abonnement op een streamingdienst. 

Talkshow

Qua talkshows is hij fan van Humberto (RTLXL) en Jinek (RTLXL). Khalid & Sophie (NPO Start) daarentegen vindt ie vreselijk. Cees heeft het trouwens ook niet zo op realitytv. 

Only Murders in the Building

Irma tipt Cees een serie op Disney+ met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez getiteld Only Murder in the Building (Disney+). Hun personages zijn fans van crime podcasts en besluiten een eigen podcast te gaan maken nadat er een moord in hun flatgebouw plaatsvindt. Ferry tipt gelijk de special die beide heren op Netflix hebben, genaamd An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life.

9/11

Sander heeft een serieuze tip. Aangezien 9/11 alweer 20 jaar geleden is heeft hij gekeken naar Turning Point: 9/11 and the War on Terror (Netflix). 6 afleveringen om alle gebeurtenissen weer in perspectief te plaatsen.

Dave

En tot slot tipt Ferry zelf de serie Dave (Ziggo) over een blanke rapper van eind 20 die denkt dat ie voorbestemd is om één van de beste rappers ter wereld te worden. En natuurlijk wordt er weer afgesloten met Zeg Maar Dag Met Een Lach.

Luister hier: