Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #15: Les Combattantes, Bullet Train, Pamela Anderson en Gunther's Millions

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

De laatste reguliere aflevering van dit seizoen (maar vrees niet, Wij Kijken Alles stopt er niet mee) zit bomvol Netflix-producties, tips, nieuws en alles wat je wil weten over films en series op streamingdiensten. Irma en Jeroen praten je in een half uur helemaal bij.

Irma keek naar de Franse serie Les Combattantes die al weken in de Netflix top 5 staat. De serie over vier vrouwen die op hun eigen manier de boel tijden de Eerste Wereldoorlog draaiende proberen te houden terwijl de meeste mannen aan het front vechten was heel aardig kijkvoer, al zijn de meeste personages wel heel erg knap.

Pamela, a Love Story

Pamela Anderson stond jarenlang enkel en alleen bekend als seksbom met grote borsten, maar de blondine is natuurlijk veel meer en dat laat ze zien in de documentaire Pamela, a Love Story op Netflix. En wat we al dachten klopt, Pamela is simpelweg hartstikke leuk.

Gunther's Millions

Als je een hele rare documentaire wil zien, zit je goed met Gunther's Millions, een Netflix-serie over een Duitse herder met 400 miljoen op zijn bankrekening en heel veel personeel. Maar natuurlijk is dat verhaal te raar om waar te zijn en hoe het precies in elkaar zit, wordt langzaam onthuld. Dit zou je niet kunnen verzinnen.

Bullet Train

Brad Pitt keerde vorig jaar terug in de bios met de actiefilm Bullet Train en die film staat nu ook op Netflix. Jeroen en Irma vermaakten zich prima met deze popcornfilm.

Bovenop al die titels hebben Jeroen de Goeij en Irma Tomas ook nog veel tips, nieuws en een geweldige quiz. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.