Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Peaky Blinders stopt definitief

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Peaky Blinders stopt na het zesde seizoen. Een troost: volgens de maker wordt het laatste seizoen meteen het beste seizoen van allemaal.

Maker Steven Knight liet in zijn verklaring ook nog de volgende mysterieuze hint vallen. "Hoewel de serie tot een einde komt, gaat het verhaal door in een andere vorm." Waarschijnlijk wordt de reeks afgesloten met een film.  

Lees ook: Ook voor deze Netflix-series valt in 2021 het doek

Seizoen 7

Dat Peaky Blinders met seizoen 6 eindigt, is een verrassing omdat Steven Knight eerder vertelde dat hij nog een zevende seizoen in zijn glazen bol zag. Wellicht bracht de vertraging door de corona-epidemie hem op andere ideeën. 

2022

Wanneer we het zesde seizoen op Netflix kunnen zien, is nog niet bekend. De werkzaamheden voor dat laatste seizoen zijn nog maar net begonnen dus dat kan nog even duren. Waarschijnlijk zien we het resultaat pas in 2022. 

Inspiratiebron

Peaky Blinders gaat over een bende in Birmingham net na de Eerste Wereldoorlog. De hoofdrol wordt gespeeld door Cilian Murphy die bendeleider Tommy Shelby speelt. De serie fungeerde ook als inspiratiebron voor ontwerpers en kappers. 

Peaky Blinders

drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie