Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Peaky Blinders seizoen 6 in planning voor begin 2022

Series | 11 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

We wachten al een tijdje met smart op het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders en nu is er eindelijk meer duidelijkheid over de releasedatum van de serie.

De regisseur van Peaky Blinders, Anthony Byrne plaatste op zijn Instagram-account een video met nieuwe beelden en een hint naar de releasedatum. Die staat gepland voor begin 2022 op de BBC. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anthony Byrne (@antobyrne75)

Waarschijnlijk wordt het zo rond februari en dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws omdat het al vrij rap is. Blijft nog wel even de vraag wanneer het zesde seizoen vervolgens op Netflix staat, maar hopelijk schiet de streamingdienst een beetje op. 

Pistool

Het laatste seizoen begint waar het vorige eindigde, met een pistool op het immer goed gekapte hoofd van onze hoofdpersoon Tommy Shelby (Cillian Murphy). Dat pistool houdt Tommy zelf vast. Nadat de moordpoging op politicus Oswald Mosley mislukt, wordt het hem te veel.

Verraden

De geestelijke gesteldheid van Tommy ging al een tijdje achteruit en nu is het plan om zijn grootste vijand te vermoorden ook mislukt. Het ergste is natuurlijk dat hij verraden is door een vertrouweling. In de laatste scene van het vijfde seizoen rent Tommy een veld in waar zijn overleden vrouw Grace en een zwart paard hem opwachten. Zij moedigt hem aan de trekker over te halen.

Peaky Blinders

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie