Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Paris Hilton gaat beroerd koken op Netflix: Cooking With Paris

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Paris Hilton maakte welgeteld 1 kookvideo op YouTube. Het was er eentje waarin ze liet zien dat ze voor geen meter kan koken. Maar de video ging viraal en nu krijgt Paris haar eigen kookshow op Netflix.

Volgens haarzelf is Paris 'an amazing cook', maar dat was niet helemaal af te zien aan de manier waarop ze haar lasagne bereidde in de bewuste YouTube-video. De Hilton-erfgename had geen idee dat kaas een zuivelproduct is, ze vergat de ui te snijden, ondanks dat ze speciaal voor die ui haar zonnebril op had, ze weet het verschil niet tussen stomen en koken niet en ze roept in het wilde weg maar wat instructies. De video werd 5 miljoen keer bekeken. 

Comedy

Gelukkig gaat het in Cooking with Paris dan ook niet om de geweldige vaardigheden van Paris in de keuken, maar is de zesdelige show meer als comedy bedoeld. Met behulp van wat goede vrienden probeert Paris nieuwe ingrediënten en recepten uit en ontdekt ze waar al die spullen in de keuken eigenlijk voor bedoeld zijn. In een verklaring zegt Netflix dat het hoopt dat Paris na de serie misschien echt kan koken. Cooking With Paris staat vanaf 4 augustus op Netflix. 

En nog meer goed nieuws: Paris werkt ook aan haar eerste kookboek!