Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Paper Girls: Komt Prime Video met z'n eigen Stranger Things?

Series | 21 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

In de jaren tachtig stuiten vier tieners uit een slaperige Amerikaans plaatsje op vreemde onverklaarbare verschijnselen. Ze raken verzeild in een spannend sf-avontuur. Nee, we hebben het niet over Stanger Things, maar over de nieuwe serie Paper Girls van Prime Video.

In 1988 brengen de jonge tieners Erin, Mac, Tiffany en KL elke ochtend op de fiets de krant rond in Stony Stream, Ohio. Op de dag na Halloween raken ze bij toeval verstrikt in de strijd tussen twee groepen tijdreizigers. Het viertal belandt in de toekomst en moet een manier vinden om terug te keren naar hun eigen tijd. Tijdens hun tijdreisavontuur hebben ze een schokkende ontmoeting met hun toekomstige versies en worden ze opgejaagd door de Old Watch, die tijdreizen heeft verboden.

Paper Girls

De sf-serie Paper Girls is gebaseerd op de stripreeks van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang. De hoofdrollen van het jonge viertal worden ingevuld door grotendeels onbekende acteurs - Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, Camryn Jones en Fina Strazza - en komiek Ali Wong (Always Be My Maybe) speelt de volwassen versie van Erin.

Prime Video

Het eerste seizoen van Paper Girls telt acht afleveringen en gaat op 29 juli in première op Prime Video.