Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heel veel bekende namen in de nieuwe serie Panduloria op Prime Video

Series | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Georgina Verbaan, Henry van Loon, Jennifer Hoffman, Emilio Guzman, Alex Klaassen en nog veel meer acteurs spelen de belangrijkste rollen in Panduloria, een komische serie waarin vooral veel vergaderd wordt. 

En dan niet op een willekeurig kantoor maar in het land Panduloria door het Gilde van de Gulden Draeck, een gezelschap van avonturiers dat ongelooflijk veel meemaakt. Vanuit de herberg van waarin ze wekelijks vergaderen, vertrekken ze elke week naar een ver gebergte, moeras of bos, op zoek naar magische objecten of legendarische schatten.

Prinsessen bevrijden

Ze verdienen hun geld met het bevrijden van prinsessen, het verkopen van de schatten die ze vinden (of... stelen), of worden ingehuurd door een regent van Panduloria voor een speciale missie. Dat krijgt de kijkers trouwens allemaal niet te zien. Die moet het doen met de vergaderingen waarin het meest recente avontuur wordt geëvalueerd. 

Janboel

Als het aan voorzitter Theuderic ligt verloopt zo’n vergadering soepeltjes, ordentelijk en keurig volgens de regels. Maar elke vergadering van het Gilde van de Draeck wordt hoe dan ook altijd - om in Theuderic’s woorden te blijven - een janboel.

Panduloria is vanaf 22 maart te zien op Prime Video