Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Ozark seizoen 4

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een van de best bekeken series van Netflix koerst af op haar vierde en laatste seizoen. Hier is alles wat je moet weten over Ozark seizoen 4.

Het derde seizoen van Ozark, dat in maart 2020 online kwam, werd heel goed bekeken met 30 miljoen views in in de eerste vier weken. Toch moeten we dit jaar afscheid nemen van Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney) en hun bloedjes van kinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner). Maar Ozark kennende gaan we eruit met een knal. 

14 afleveringen

We krijgen in het laatste seizoen ieder geval 14 afleveringen voorgeschoteld in plaats van de gebruikelijke 10. Dat is een mooi cadeautje, maar die 14 afleveringen worden wel in twee delen van 7 afleveringen geknipt met daartussen een pauze die hopelijk niet te lang zal duren. 

Wanneer komt seizoen 4 op Netflix?

De opnamen voor het laatste seizoen gingen in november 2020 van start en hopelijk zijn alle opnamen nu achter de rug. Tot nu toe zat er gemiddeld 19 maanden tussen de verschillende seizoenen van Ozark en dat zou betekenen dat we seizoen 4 in september kunnen verwachten. 

Maar omdat het seizoen in tweeën is geknipt kan Netflix ook besluiten om het eerste deel iets eerder online te zetten. Dit is allemaal giswerk, het wachten is op een officiële bekendmaking van Netflix zeg. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4?

Ruth (Julia Garner) is sinds de dood van Ben (de broer van Wendy die werd vermoord door Helen) boos op de Byrdes en ze neemt afstand van de familie. Ruth zoekt troost op de boerderij van Darlene, waar ook haar neef Wyatt al zat. En Darlene heeft een leuk baantje voor Ruth: ze mag ervoor zorgen dat de plaatselijk gemaakte heroïne goed aankomt bij de mafia in Kasas City. In seizoen 4 wil Ruth in ieder geval onafhankelijk worden van de familie Byrde. Maar het afscheid van de blondine valt Marty zwaar. 

Jonah

Jonah had op het einde van seizoen 3 ook zijn breekpunt bereikt. De tiener was wel wat gewend in het familiebedrijf, maar dat zijn moeder Helen toestemming gaf Ben te laten vermoorden was hem een brug te ver. En dus schoot hij uit boosheid en frustratie met een geweer een gat in de huiskamer. Waarschijnlijk is zijn boosheid volgend seizoen nog niet voorbij en misschien neemt ook hij afstand van pa en ma. 

Ozark is niet de enige serie waar in 2021 het doek voor valt 

Wendy

Wendy heeft de plek van Helen ingenomen in het Navarro Kartel en dat betekent dat ze waarschijnlijk nog wreder moet gaan optreden dan ze al deed. Het is de vraag of Wendy het komende seizoen geen last krijgt van haar geweten. Marty zit intussen klem tussen de Navarro's en de FBI en moet intussen ook geld blijven witwassen. 

Ozark

Misdaad | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie