Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het achtste seizoen van Outlander wordt het laatste, maar er komt een prequel aan

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Starz
©
Foto: Starz

De razend populaire serie Outlander komt tot een einde. Maar er is ook goed nieuws. De prequel Blood of My Blood heeft groen licht gekregen. 

En hoewel het jammer is dat Outlander stopt, hebben de fans nog flink wat afleveringen voor de boeg. Het aanstaande zevende seizoen telt 16 afleveringen en de achtste reeks heeft er 10. Dat betekent nog 26 afleveringen drama met Jamie en Claire. 

Blood of My Blood

Outlander: Blood of My Blood is ook weer gebaseerd op een boek van Diana Gabaldon en gaat over het liefdesverhaal van de ouders van Jamie, Ellen MacKenzie en Brian Fraser.

Dit staat je te wachten in seizoen 6

De liefde

Volgens Matthew B. Roberts gaat de nieuwe serie over hoe ver iemand bereid is te gaan voor de liefde in een tijd dat huwelijken vooral bedoeld zijn voor financieel of politiek gewin. Liefhebbers van Outlander zullen in de nieuwe serie veel bekende namen en gezichten zien. 

Seizoen 6

Het zevende seizoen van Outlander komt deze in de Verenigde Staten op tv bij streamingdienst Starz. In Nederland is het wachten nog steeds op seizoen 6, de verwachting is dat die reeks dit voorjaar te zien is. Outlander

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie