Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer komt seizoen 6 van Outlander nu eindelijk op Netflix?

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Starz
©
Foto: Starz

Sinds 6 maart is het zesde seizoen van Outlander al op streamingdienst Starz en Ziggo Movies & Series te zien, maar wanneer kunnen we nu eindelijk eens op Netflix kijken naar de nieuwe avonturen van Jamie en Claire?

Voorlopig ziet het er beroerd uit voor Outlander-fans op Netflix. Tot nu toe duurde het telkens een jaar na de première in de Verenigde Staten voordat de serie ook op Netflix te zien was. Dat zou betekenen dat Outlander 6 pas in maart 2023 op Netflix staat. Oneindig lang natuurlijk. 

Extra zuur is dat de Belgen vanaf 23 april wel op Netflix kunnen kijken naar het bewuste zesde seizoen. Maar misschien betekent dat dat wij in Nederland niet nog een heel jaar hoeven te wachten. 

Wat gebeurt er in Outlander seizoen 6?

Claire en Jamie Fraser proberen de vrede te bewaren terwijl de Amerikaanse Burgeroorlog voor de deur staat. Ze hebben samen een huis gebouwd op Fraser's Ridge en willen dat koste wat kost beschermen omdat hun hele toekomst daar vanaf hangt.  

In het zesde seizoen doen nieuwe gezichten hun intrede

Is seizoen 6 van Outlander korter dan gebruikelijk?

Het zesde seizoen van Outlander is een stuk korter. Normaal gesproken duurt een seizoen van Outlander zo'n 16 afleveringen, ditmaal is dat slechts de helft. En je kunt wel raden waarom. Corona gooide roet in het eten.  

Het zesde seizoen heeft weer een mooie nieuwe leader

Een zevende seizoen van Outlander komt er ook aan!