Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles over Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Series | 9 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zon, zee, strand, en een schat van 400 miljoen. Outer Banks was vorig jaar nogal een succes en wij begrijpen wel waarom. Het tweede seizoen staat bijna op Netflix dus hoog tijd om je alles te vertellen over de tweede reeks.

Waar gaat het eigenlijk over?

In Outer Banks in North Carolina is het leven mooi, ware het niet dat de rijkdom niet erg goed verdeeld is. Er zijn maar twee soorten mensen op het eiland: arme en rijke. De Kooks zijn de welvarende tieners en de Pogues moeten elke dollar bij elkaar schrapen. De leider van die laatste groep is John B. (waarom ie niet alleen maar John heet, is een raadsel). Hoe dan ook, de vader van John B. verdween op mysterieuze wijze terwijl hij op zoek was naar een schat van goud ter waarde van zo'n 400 miljoen dollar die op de bodem van de zee in een zeewrak moet liggen. 

Om Outer banks nog leuker te maken, staat het in de serie ook bol van de tienerliefdes en wat moord en doodslag. 

Wat gebeurt er in seizoen 2 van Outer Banks?

The Pogues ontdekten al het goud in het gezonken schip Royal Merchant. Maar Ward, Sarah’s vader, en de man die  verantwoordelijk is voor de dood van de vader van John B., steelt de buit en geeft John B. de schuld van een moord. Sarah en John B. vluchten daarop in een boot die kapseist tijdens een tropische storm. Sarah and John B. overleven en worden gered door een andere boot.

In het tweede seizoen willen ze zeker en vast de schat terug zien te krijgen en moet John B. zijn naam zuiveren. De Pogues denken intussen dat hun vrienden dood zijn dus dat wordt straks een mooie reünie. 

Wie zien we terug in seizoen 2?

Alle castleden van het eerste seizoen zijn weer van de partij: Chase Stokes als John B. Madelyn Cline als Sarah,  Charles Esten als Ward, Rudy Pankow als JJ en Jonathan Daviss als Pope. Madison Bailey speelt weer Kara. 

Wanneer staat seizoen 2 op Netflix?

Al op 30 juli zien we hoe het afloopt met John B, Sarah, en de schat. 

Outer Banks

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie