Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Outer Banks seizoen 2 op Netflix: wie is wie?

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zon, zee, strand en een schat van 400 miljoen dollar. Outer Banks was vorig jaar een succes op Netflix, en wij begrijpen wel waarom. Nu het tweede seizoen voor de deur staat, is het hoog tijd om je alles te vertellen over de tweede reeks en de jonge acteurs.

Update: 27 juli 2021 | Jorrit van Broekhoven

Waar gaat het eigenlijk over?

In Outer Banks in de Amerikaanse staat North Carolina is het leven mooi, ware het niet dat de rijkdom niet erg goed verdeeld is. Er zijn maar twee soorten mensen op het eiland: arme en rijke. De Kooks zijn de welvarende tieners en de Pogues moeten elke dollar bij elkaar schrapen. De leider van die laatste groep is John B. (waarom ie niet alleen maar John heet, is een raadsel). Hoe dan ook, de vader van John B. verdween op mysterieuze wijze terwijl hij op zoek was naar een goudschat goud ter waarde van zo'n 400 miljoen dollar die op de bodem van de zee in een scheepswrak moet liggen. 

Om Outer Banks nog leuker te maken, staat het in de serie ook bol van de tienerliefdes en wat moord en doodslag. 

Wat gebeurde er in seizoen 1 van Outer Banks?

In het eerste seizoen ontdekten de Pogues al het goud in het gezonken schip Royal Merchant. Maar Ward, Sarahs vader en tevens de man die  verantwoordelijk is voor de dood van de vader van John B., steelt de buit en geeft John B. de schuld van een moord. Sarah en John B. vluchten daarop in een boot die kapseist tijdens een hevige storm. Sarah en John B. overleven en worden gered door een andere boot.

Wil je nog even je geheugen verfrissen voordat op 30 juli het tweede seizoen begint? Dan heeft Netflix onderstaande 'recap' voor je. Vind je 3 minuten en 24 seconden te lang, dan geeft de cast vanm Outer Banks daaronder een samenvatting in dertig seconden!

 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 2 van Outer Banks?

In het tweede seizoen willen de Pogues koste wat het kost de schat terug zien te krijgen en moet John B. zijn naam zuiveren. Dat is nog niet zo makkelijk, want inmiddels staat hij te boek als een moordenaar en wordt hij gezocht door de politie. Samen met Sarah moet hij op de vlucht. De andere Pogues denken intussen dat hun vrienden dood zijn, dus dat wordt hopelijk een mooie reünie. 

De trailer voor Outer Banks seizoen 2 laat zien dat onze sympathieke helden nog veel meer spannends te wachten staat.

Wie zien we terug in seizoen 2?

Alle castleden van het eerste seizoen zijn weer van de partij. We stellen ze even aan je voor.

John B., Sarah en JJ

Chase Stokes als John B.

John B. is de grote held van Outer Banks. Hij probeert de dood van zijn vader op te lossen en ontdekt de vuile streken van Ward. John B. wordt gespeeld door Chase Stokes, die met zijn 28 jaar toch al snel een jaar of tien ouder is dan zijn personage. Maar dat zien we wel vaker in Hollywood. Stokes had eerder een superklein rolletje in Stranger Things.

Madelyn Cline als Sarah

Als dochter van aartsschurk Ward hoort Sarah eigenlijk in het kamp van de Kooks, maar omdat ze wel weet wat voor een rat haar vader is en omdat ze het vriendinnetje is van John B. mogen we Sarah tot de Pogues rekenen. Sarah wordt gespeeld door de 23-jarige Madelyn Cline, die net als Chase Stokes een paar keer voorbij kwam in Stranger Things. Samen speelden ze ook in de video van het nummer 'Hot Stuff' van Kygo ft. Donna Summer.

Rudy Pankow als JJ

De beste vriend van John B. is een surfer die graag problemen maakt. Heeft vast met zijn moeilijke jeugd te maken. Acteur Rudy Pankow (23) had een klein rolletje in The Politician op Netflix.

Pope, Kiara en Ward

Jonathan Daviss als Pope

Pope is de slimme en handige jongen van de Pogues. Onmisbaar in elke vriendengroep, want als er iemand is die John B.'s naam kan zuiveren, dan is het Pope wel. Pope is een rol van de 22-jarige Jonathan Daviss.

Madison Bailey als Kiara

De hippie-achtige Kiara is 'Kie' voor haar vrienden. Door haar rijke vader zou je verwachten dat ze bij de Kooks hoort, maar Kiara is een trouwe Pogue. Ze wordt gespeeld door Madison Bailey (22).

Charles Esten als Ward Cameron

De steenrijke Ward is een moordenaar, een dief en rat en de schurk die elke tienerserie nodig heeft. Hij is het boegbeeld van alles wat er fout is aan de Kooks. Ward is een rol van Charles Esten, die behalve acteur ook zanger en komiek is.

Wanneer staat seizoen 2 op Netflix?

Al op 30 juli zien we hoe het afloopt met John B., Sarah, en de schat. 

Van links naar rechts: Sarah, JJ, Pope, John B. en Kiara