Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het tweede seizoen van Oscuro deseo komt al lekker snel naar Netflix

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het lange wachten is bijna voorbij. De hartstochtelijke Mexicaanse serie Oscuro deseo (Dark Desire) was in de hete zomer van 2020 een grote hit voor Netflix. Seizoen twee is nu onderweg en verschijnt al heel snel.

Mooie mensen die een groot deel van de tijd met elkaar in bed duiken, dat is natuurlijk altijd fijn om naar te kijken. In de zomer van 2020 was Oscuro deseo dan ook een grote hit, die in de eerste maand 35 miljoen huishoudens bezig hield: een record voor het eerste seizoen van een niet-Engelstalige Netflix-serie.

Oscuro deseo

In het eerste seizoen van Oscuro deseo draaide het verhaal om de dood van Brenda, de beste vriendin van rechtendocent Alma (Maite Perroni). Alma vertrouwt de zogenaamde zelfmoord van haar vriendin niet en vermoedt dat er vuil spel is gespeeld. Ze gaat op zoek naar verdachten en ontdekt dat Brenda er nogal wat minnaars op nahield, zoals eigenlijk iedereen in Oscuro deseo.

Lees ook: 10 erotische films en series op Netflix

Seizoen 2

Natuurlijk werd er door de fans gehoopt op een tweede seizoen van de Mexicaanse serie, maar daar stak het coronavirus en stokje voor. Een serie opnemen tijdens de pandemie is moeilijk, en zeker als de spelers elkaar zo dicht op de huid moeten zitten in stomende scènes. Gelukkig is het op de een of andere manier toch gelukt om seizoen twee te schieten, want de nieuwe afleveringen komen in februari al naar Netflix en het grootste deel van de cast is weer van de partij. Helaas hebben de makers laten weten dat dit ook meteen het laatste seizoen is.

Wanneer?

Al op 2 februari staat het tweede en dus laatste seizoen van Oscuro deseo op Netflix. Net als bij het eerste seizoen verschijnen er achttien afleveringen. Een trailer hebben we nog niet voor je, maar wel deze romantische poster.