Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de 'creators' in de Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

We wachten met spanning op de driedelige documentaireserie OnlyFans Uncovered op Videoland. Maar we kunnen nu al zien welke 8 creators veel geld verdienen met spannende foto's en filmpjes op de site.

De bekendste maker van filmpjes op OnlyFans is Ferry Doedens, die een prima salaris verdient op de site na zijn ontslag uit GTST. Maar er zijn meer Nederlanders (en een paar redelijke bekende) die aan de weg timmeren met hun seksueel getinte filmpjes. In OnlyFans Uncovered laten zij zien hoe ze te werk gaan en wat hun familie en vrienden van hun niet alledaagse baan vinden. 

Dit zijn ze:

Levy (24) timmert al sinds 2016 aan de weg op OnlyFans. Hij had al een miljoen volgers toen hij begon en velen van hen volgden hem naar de nieuwe site waar hij het duizelingwekkende bedrag van 75.000 tot 100.000 euro per maand verdient! 

Sepanta (19) is een vriend van Levy en ook hij hoort tot de top van de Nederlandse OnlyFans creators. Sepanta werd geboren in een asielzoekerscentrum in Nederland omdat zijn familie vluchtte uit Iran. En nu boert hij goed met OnlyFans. 

Hé kijk nou, daar hebben we Rosanna (29) & Niels (30) uit Temptation Island. Het stel was twee seizoenen te zien in dat reality-programma. De twee hebben allebei een eigen account op OnlyFans met seksueel spannende foto’s.

Sheena (31) is sinds 3 jaar te vinden op OnlyFans en dankzij een blootreportage in Playboy heeft ze nu 500 betalende abonnees. Daar kan Sheena prima van leven. De blondine geeft ook onlyFans-beginners tips en adviezen.

Roos is pas 20 en werkt vanuit haar slaapkamer in haar ouderlijk huis. Ze verdient vooral lekker met de 'girlfriend-experience' die ze haar fans biedt. Voor 250 a 600 euro per maand kunnen deze dan een maand lang onbeperkt met haar chatten en Face-timen.

De 31-jarige Marvin heeft op het eerste gezicht een van de meest interessante verhalen. Hij is homoseksueel en heeft seks met mannen in alle standjes op OnlyFans. Marvin rolde in dit werk omdat hij sinds de coronacrisis zijn werk in de horeca kwijtraakte. Hij woont bij zijn moeder en zijn inkomsten spaart hij op om naar zijn grote liefde in Colombia af te reizen die hij nog nooit in levenden lijven heeft gezien. 

Ook Dennis (26) genereerde enige bekendheid dankzij Temptation Island. Hij bereidt zich voor op zijn OnlyFans-debuut en zijn verwachtingen zijn hooggespannen.