Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

OnlyFans-accounts Levy en Sepanta geblokkeerd na Videoland-docu

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

Levy van Wilgen en Sepanta hebben een block van OnlyFans aan hun onderbroek hangen. De grootverdieners van het platform zijn sinds vorige week te zien in een documentaire van Videoland, maar dat kostte ze blijkbaar een plekje op het OnlyFans-platform. 

In de driedelige documentaire OnlyFans Uncovered geven Levy, zijn maatje Sepanta en nog zes OnlyFans-creators een kijkje achter de schermen van het platform waarop ze bergen met geld verdienen. Levy is goed voor gemiddeld 65.000 euro per maand en Sepanta gaat ook heel lekker met 50.000. 

Officiële reden

Een officiële reden voor de block heeft OnlyFans niet gegeven, maar het vermoeden is dat het iets te maken moet hebben met de documentaire. Al denkt de manager dat er ook iets anders aan de hand kan zijn.

Lees ook: Onze recensie van OnlyFans Uncovered

Under review

Tegen Linda zegt hij: "Ze zijn sinds een week geblokkeerd met als reden dat hun account under review is. Dit hebben we in het verleden ook weleens gehad, maar toen was het binnen een paar dagen opgelost". Inmiddels duurt de block al een week. En dat slaat een aardig gat in de inkomsten van het olijke duo.