Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Omar Sy, de ster van Lupin, tekent meerjarig contract met Netflix

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Omar Sy, de hoofdrolspeler en medeproducent van de successerie Lupin, heeft een langlopende deal gesloten met Netflix. De Franse acteur gaat met zijn productiebedrijf verschillende projecten uitvoeren voor de streamingdienst.

Sinds zijn doorbraak met Intouchables kan het niet stuk met Omar Sy. Met die feelgoodfilm won hij als eerste zwarte acteur een César, de Franse tegenhanger van de Oscar. Met bijrolletjes in onder meer Jurassic World kreeg hij ook in Hollywood een voorzichtige voet aan de grond, maar zijn populariteit explodeerde dankzij de Netflix-serie Lupin.

Hiervan ken je Omar Sy uit de Netflix-serie Lupin

Omar Sy

De komende jaren gaat Sy voor Netflix aan de slag met verschillende films en series. Voor een deel zullen deze op de Franse markt zijn gericht, omdat het land een enorme groeimarkt is voor de streamingdienst. Maar natuurlijk zijn de titels in de Netflix-catalogus voor de hele wereld te zien. Netflix maakt wel vaker langlopende deals met producenten en showrunners, zoals Ryan Murphy (Ratchet), Shonda Rhimes (Bridgerton) onlangs nog The Crown-actrice Vanessa Kirby. Maar Omar Sy is de eerste Fransman die zo'n lucratieve deal binnenhaalt.

Tour de Force

Louis Leterrier en Omar Sy op de set van Lupin

Als eerste project van Omar Sy staat de film Tour de Force op stapel. Voor deze komische actiefilm werkt de acteur opnieuw samen met Louis Leterrier, de regisseur van de eerste paar afleveringen van Lupin.

Lupin

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie