Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Amerika in rep en roer: The office verlaat Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Nederland is niet het enige land waar Netflix de bezem door de catalogus haalt. In de Verenigde Staten kunnen kijkers na vandaag niet meer genieten van The office. En dat hakt erin bij sommigen.

Na vandaag kun je in Nederland niet meer kijken naar populaire klassiekers als The fresh prince of Bel-Air, How I met your mother en The big bang theory. Dat heeft te maken met de verspreidingsrechten voor deze series, die voor Netflix in Nederland niet verder gaan dan 2020.

The office

Op dezelfde manier verdwijnt in de Verenigde Staten vandaag The office van Netflix. Het gaat daarbij om de Amerikaanse versie met Steve Carell. Van de ongekend populaire serie verschenen negen seizoenen voordat er in 2013 een einde aan kwam. The office verhuist in Amerika naar Peacock, een concurrerende streamingdienst die vanaf nu de Amerikaanse verspreidingsrechten heeft. 

Ellende

Het verdwijnen van de serie is voor veel Amerikaanse Netflix-abonnees het ellendige einde van een ellendig jaar.

 

 

 

Oplossing

Er is ook een grote fan van The office die het verdwijnen van zijn lievelingsserie zag aankomen en tijdig maatregelen nam.

 

Prime Video

Nederlandse kijkers zoeken al veel langer tevergeefs naar The office in de catalogus. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om de serie te kunnen kijken, zonder de dvd-box set aan te hoeven schaffen. The office is bij ons namelijk gewoon te zien op Prime Video, de streamingdienst van Amazon. Een abonnement op Prime Video kost slechts 2,99 euro per maand.

The Office

komedie | serie | 2005

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie