Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit moet je weten over Obsession, de nieuwe erotische thrillerserie op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Iedereen is nieuwsgierig naar de nieuwe erotische thrillerserie Obsession op Netflix, en met de belofte van kinky seks maakt het eigenlijk niet zoveel uit of de serie goed is of niet. Dit wil je weten over de serie waar iedereen het morgen over heeft.

Netflix heeft Sex/Life gecanceld, maar maakt het weer een beetje goed met de nieuwe erotische thrillerserie Obsession. Hierin begint de gehuwde chirurg William Farrow een kinky affaire met de jonge Anna Barton. Wat het er nog spannender op maakt is dat deze Anna de verloofde is van zijn zoon. Na een paar stomende ontmoetingen blijkt dat er een geheimzinnige onbekende is die afweet van hun affaire en William probeert te chanteren.

Obsession

De vierdelige miniserie Obsession is gebaseerd op het boek 'Damage' van Josephine Hart uit 1991. De erotische thrillerroman werd al een jaar later verfilmd, maar echt spannend kunnen we Damage met Jeremy Irons en Juliette Binoche niet noemen.  Is er dertig jaar later in Obsession wat meer te beleven?

Richard Armitage is William Farrow

William Farrow is niet zomaar een chirurg, maar het soort superchirurg dat siamese tweelingen netjes van elkaar haalt. Daarnaast is hij getrouwd het advocaat Ingrid en vader van een volwassen zoon die binnenkort gaat trouwen. Toch heeft hij nog tijd voor een broeierige affaire met Anna, de verloofde van Jay. Als zijn ogen die van Anna kruisen gaat het eigenlijk al meteen mis en ontstaat er een obsessieve passie tussen William en Anna. Hun seksuele spelletjes met softe BDSM nemen in Obsession een aanzienlijk deel van de speelduur in beslag.

Richard Armitage in Obsession
Richard Armitage in Obsession

Acteur Richard Armitage speelde de rol van Thorin in de Hobbit-films , maar je kunt hem ook kennen van de Harlan Coben-serie The Stranger op Netflix.

Charlie Murphy is Anna Barton

Hoewel twintiger Anna Barton verloofd is met Jay voelt ze weinig aarzeling om een gewaagde affaire te beginnen met haar toekomstige schoonvader. Misschien is Jay niet te porren voor haar kinky spelletjes? Hoe dan ook, op het moment dat William op een feestje een olijf in haar mond duwt is ze hopeloos verloren. 

Charlie Murphy in Obsession
Charlie Murphy in Obsession

Charlie Murphy speelde in prestigieuze Britse series als Peaky Blinders (als Jessie Eden) en Happy Valley (Ann Gallagher) en is op SkyShowtime te zien in de game-verfilming Halo

Indira Varma is Ingrid Farrow

Als Williams vrouw Ingrid eens wist wat haar man allemaal uitspookt met haar aanstaande schoondochter... De drukke advocate is met heel andere zaken bezig, maar heeft wel een oncomfortabel gevoel over Anna.

Indira Varma in Obsession
Indira Varma in Obsession

Voordat actrice Indira Varma de rol van Ingrid speelde was te ze zien in Game of Thrones (als Ellaria Sand), Rome en talloze andere series. Ze was ook de vrouw van Luther in het eerste seizoen van de serie.

Rish Shah is Jay Farrow

Is Jay niet een beetje jong om al te trouwen? Zijn moeder lijkt in ieder geval geen fan van het idee, en zeker niet met Anna. Jay stort zijn hart uit bij zijn vader, die om heel andere redenen juist een groot fan is van Jays verloofde. 

Rish Shah in Obsession
Rish Shah in Obsession

Rish Shah staat nog aan het begin van zijn loopbaan als acteur en was onlangs te zien in de serie Ms. Marvel.

Netflix

De vierdelige serie Obsession is vanaf nu te zien, exclusief op Netflix.

Obsession

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie