Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nu te zien op Viaplay: de spannende miniserie Crossfire

Series | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Ben je op zoek naar een spannende miniserie die je in één keer kan bingewatchen? Staak dan snel je zoektocht. Streamingdienst Viaplay heeft namelijk de rechten van de BBC-reeks Crossfire met de Britse actrice Keeley Haes in de hoofdrol.Advertisement

Deze serie neemt de kijker mee naar een prachtig luxe resort op de Canarische Eilanden, maar van lang leve de lol is zeker geen sprake.

Crossfire

In de eerste secondes van de nagelbijtend spannende reeks lijkt er echter nog geen vuiltje aan de lucht. Hoofdkarakter Jo (Keeley Hawes) is heerlijk aan het zonnebaden op het balkon van haar Spaanse hotelkamer waar ze samen met haar familie en vrienden verblijft. Maar dit ogenschijnlijk ontspannen moment verandert op slag wanneer ze in de verte schoten hoort. Wat is hier toch gaande? En ziet ze haar familieleden ooit nog levend en wel terug?

Herkenbare reeks vol spanning

Crossfire klinkt als een reeks voor de echte daredevils, maar ook liefhebbers van dramaproducties kunnen ervan genieten. Het verhaal, dat draait om overleven en veerkracht, is namelijk - naast spannend - ook emotioneel, intiem, herkenbaar en het laat bij de kijkers ook de hersenen kraken. Wat zou jij doen als je in een fractie van een seconde monumentale beslissingen moet nemen over leven en dood: vlucht je, vecht je of zit jouw beslissing ergens tussenin? Eén ding is zeker: in deze reeks zullen de gevolgen blijven hangen. Nog lang nadat het laatste schot is afgevuurd.

Keeley Hawes

Keeley Hawes deelt in deze reeks de spotlights met tal van anderen gezichten. Zo zijn onder meer Josette Simon, Anneika Rose, Lee Ingleby, Daniel Ryan en Shalisha James-Davis te zien. Zij worden vergezeld door Alba Brunet, Vikash, Hugo Silva, Ariyon Bakare en Bhai.

Ben je benieuwd? De vierdelige reeks Crossfire is vanaf nu te zien op Viaplay.

Crossfire

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video