Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Sterrencast staat klaar voor een tiendaagse wellnesskuur in Nine Perfect Strangers

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In de nieuwe trailer van Nine Perfect Strangers maak je alvast kennis met de mysterieuze therapeute Masha (Nicole Kidman) en de negen gasten die haar tiendaagse wellnesskuur volgen. Kuuroord Tranquillum House blijkt minder vreedzaam en heilzaam dan je zou verwachten.

De verwachtingen van Nine Perfect Strangers zijn hooggespannen, omdat de serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, schrijfster van Big Little Lies. Dat eerdere boek werd verfilmd tot een enorm succesvolle serie, waarin Nicole Kidman ook al een hoofdrol speelde. David E. Kelley neemt opnieuw het scenario voor zijn rekening.

Sterrencast

De cast van Nine Perfect Strangers mag je gerust indrukwekkend noemen. Naast Kidman als de Russische gastvrouw Masha zijn er onder de gasten aardig wat bekende gezichten: Melissa McCarthy, Luke Evans, Michael Shannon en Bobby Cannavale, om er maar een paar te noemen. De plot van de serie roept nogal wat vragen op. Waarom werden juist deze negen mensen voor de retraite uitgekozen? Wat is Masha met hen van plan? En is Masha gestoord of briljant?

Acht delen

Eerder schreven al dat we hoopten dat Nine Perfect Strangers nog dit jaar te zien is. Dat is zeker het geval, want al op 20 augustus staat de eerste aflevering op Amazon Prime Video. Kijk hier onder naar de trailer.