Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe dramaserie met o.a. Gijs Naber, Annet Malherbe en Peter Paul Muller op komst

Series | 4 maanden geleden | Janine van Rooden

©
Foto: KRO-NCRV/Topkapi
©
Foto: KRO-NCRV/Topkapi

Kijk je graag naar Nederlandse series? Dan is er goed nieuws! Er is namelijk een gloednieuwe dramaserie van eigen bodem onderweg: De Droom van de Jeugd.

En die is al heel snel op televisie én NPO Plus te bewonderen.

De Droom van de Jeugd

De serie gaat over een doodgewoon gezin waarin een ongewoon groot geheim als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt.

Vanaf de jaren zestig tot aan het heden is te zien hoe grillig en onvoorspelbaar het leven zich aan de van oorsprong Brabants katholieke familie Wander voltrekt.

De kijker ziet door de ogen van de personages historische gebeurtenissen de revue passeren zoals de Parijse studentenrevolte, de val van de Berlijnse Muur en de aanslag op de Twin Towers. Ook laat de serie zien hoe onlosmakelijk familiebanden zijn.

Lees ook: onze review over de nieuwe Vlaamse serie 1985

Cast

De cast bestaat uit onder anderen Gijs Naber, Annet Malherbe, Peter Paul Muller, Hanna van Vliet, Mark Rietman, Maria Kraakman, Jacob Derwig en Roeland Fernhout. Dat belooft wat.

Startdatum

De Droom van de Jeugd is vanaf 7 juni 2023 elke woensdag te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 en ook als volledige serie te streamen via NPO Plus.