Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe hele spannende trailer Undercover 3!

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Undercover
©
Foto: Undercover

Het derde seizoen van de serie Undercover gaat bijna van start op Netflix en de streamingdienst trakteert ons op de valreep nog even op een nieuwe trailer.

En het moet gezegd. Die trailer ziet er geweldig uit! Dat Ferry en Bob moeten samenwerken om allebei uit de puree te komen, wisten we al, maar het ziet ernaar uit dat de schrijvers van Undercover een topprestatie hebben afgeleverd. 

Bob en Ferry zitten in lastig parket

In dit derde seizoen is Bob (Tom Waes) ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry (Frank Lammers) komt vrij, ontdekt dat zijn plek in de drugswereld is overgenomen door een Turkse bende onder leiding van het echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Lees ook: 
Alles over seizoen 3 van Undercover

Geen geweld

Het is in hun beider voordeel om samen te werken en de bende te ontmantelen. Maar daarvoor moet er dus samengewerkt worden door de voormalige aartsvijanden. In het begin van de trailer krijgen Bob en Ferry drie regels van hun Belgische baas: geen geweld, niet gearresteerd worden en ze moeten elkaar vertrouwen. Maar dat zijn drie hele lastige regels. En dat levert een heel vermakelijke trailer op. 

Undercover won vorig jaar een Guidinc. Streaming Video Award. Welke serie krijgt dit jaar de prijs voor beste serie? Stem op jouw favoriet! 

Stem en win prijzen. Klik hier!

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie