Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuwe Europese topseries bij Lumière

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Bij Lumière Series kun je terecht voor Europese series en films. En de streamingdienst heeft net een paar aardige titels toegevoegd aan de bibliotheek.

Sinds 2 oktober is Box 21 te koop. In die zesdelige Zweedse misdaadserie belandt de jonge Roemeense Lidia in de prostitutie in Stockholm. Elders in de Zweedse hoofdstad zit Ewert Grens, een oudere rechercheur, op de hielen van de crimineel Jochum Lang. Die twee verhalen komen later in de serie samen. 

Sandhamn Murders

In het vierde seizoen van Sandhamn Murders (foto) vallen doden door een nieuwe drug op studentenfeesten. De politie arresteert een jonge dealer en een koper. De koper, Alexander, blijkt een nieuwe, ambitieuze rechercheur te zijn. 

The Lawyer

In het tweede seizoen van The Lawyer lacht het leven advocaat Frank weer toe. Hij is inmiddels vader van een dochter, Laura, en wil niets liever dan een normaal bestaan leiden. Maar zijn vrouw is bang dat hun dochtertje gevaar loopt.

Bij Lumièreseries.com kun je series en films alleen kopen, niet huren. De aankopen kun je wel altijd en overal bekijken .

 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie