Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe comedyserie Bupkis met de hilarische Pete Davidson is nu te zien op SkyShowtime

Series | 1 maand geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Pete Davidson heeft al aardig wat verschillende acteerrollen op zijn naam staan, maar dit keer heeft hij de rol van zijn leven te pakken. Letterlijk, want in de nieuwe comedyserie Bupkis speelt de komiek een fictief personage van zichzelf. Vanaf nu te zien op SkyShowtime.

De serie laat vooral zien hoe het is om Pete Davidson te zijn, met alle voor- en nadelen.

Bupkis                  

Bupkis is een semi-autobiografische serie die elementen uit de realiteit combineert met absurde situaties waarin Pete Davidson zijn eigenaardige visie op de wereld naar voren brengt. Hij probeert zich staande te houden tussen zijn unieke familie en de complexiteit die de roem met zich meebrengt.

Pete moet door omstandigheden weer bij zijn moeder op het New Yorkse Staten Island intrekken, maar daar voldoet zich al snel een familiedrama. Zijn familie wordt gespeeld door niet de minste acteurs. Zo zien we Edie Falco (The Sopranos) als zijn moeder en Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) als zijn vader.

De eerste twee afleveringen van Bupkis zijn op vrijdag 4 augustus te zien op SkyShowtime. Elke vrijdag volgt er een nieuwe aflevering.