Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuw op SkyShowtime: de intrigerende thrillerreeks Ghosts of Beirut

Series | 4 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Heb je zin in een fijne en vooral intrigerende thrillerserie vol intriges, gelaagde personages en mysteries? Kijk dan nu naar Ghosts of Beirut op SkyShowtime.

Deze vierdelige reeks heeft alle ingrediënten om kijkers op het puntje van hun stoel te zetten én te houden.

Ghost of Beirut

Ghosts of Beirut vertelt het intrigerende verhaal van de 21-jarige Mughniyed, ook wel bekend als The Ghost. Die bijnaam kreeg hij niet voor niets. Deze Libanese rebel en leider van de Hexbollah wist maar liefst twee decennia lang uit handen te blijven van de Amerikaanse CIA en de Israëlische Mossad. Dit terwijl hij verantwoordelijk was voor meer Amerikaanse doden dan enig ander individu voor 9/11. 

Vanuit verschillende perspectieven - het Amerikaanse, Israëlische en Libanese - en met zowel fictie als non-fictie gemengd, biedt deze reeks een unieke kijk op Mughniyeh's opkomst als een van 's werelds meest gevreesde terroristen. Beginnend in de sjiitische sloppenwijken van Zuid-Beiroet, waar hij opgroeide, volg je in deze spannende reeks zijn pad naar de ontwikkeling naar de man die hij uiteindelijk is geworden. 

Dina Shihabi

Met een krachtig en vooral intrigerend concept als rode draad kan deze reeks al bijna niet meer stuk en de castleden versterken dit alleen maar. Onder meer Altered Carbon-actrice Dina Shihabi en Dermot Mulroney zijn veelvuldig te zien. Verder delen zij de spotlights met onder meer Garret Dillahunt, Ido Goldberg en Rafi Gavron. 

Benieuwd? Ghosts of Beirut is sinds 3 juli te zien op SkyShowtime. 

Ghosts of Beirut

Misdaad | informatief | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie