Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is een mager weekje op Netflix maar waar er zijn wel een paar titels waar we naar uit kunnen kijken deze week: de actiefilm Sweet Girl met Jason Momoa bijvoorbeeld.

Maandag 16 augustus

Chesapeake Shores seizoen 5

Romantische serie van The Hallmark Channel over Abby die vanuit New York terugkeert naar het plaatsje waar ze opgroeide om haar zus te helpen. Daar ziet ze ook haar jeugdliefde terug. hoofdpersoon van het eerste uur Trace Tiley, een rol van Jesse Metcalfe, gaat de serie aan het begin van het seizoen verlaten. Acteur Robert Buckley is een nieuw gezicht in de cast.

Zet Chesapeake Shores op je kijklijst

Woensdag 18 augustus 

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes

Tussen 1978 en 1983 bracht Dennis Nilsen zeker twaalf maar waarschijnlijk vijftien jongemannen om het leven. Naast seriemoordenaar was hij ook necrofiel. Na zijn arrestatie bracht Nilsen de rest van zijn leven door in de gevangenis, waar hij in 2018 overleed. Nilsen zat tijdens zijn gevangenisjaren niet duimen te draaien, maar bracht de tijd door met met maken van cassetteopnames waarmee hij zijn herinneringen vastlegde. Die zijn de basis voor deze documentaire. 

Zet Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes op je kijklijst

Vrijdag 20 augustus

The Chair

The Chair gaat over Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) die het eerste vrouwelijke hoofd wordt van de faculteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North- Carolina. En dat levert nogal wat uitdagingen op. 

Zet The Chair op je kijklijst

Vrijdag 20 augustus

Sweet Girl

Helemaal in de traditie van de actiefilms uit de jaren tachtig vertelt Sweet Girl het verhaal van Cooper, een gespierde maar gebroken man (Jason Momoa) die de dood van zijn vrouw niet zomaar onbeantwoord laat. Hij gaat achter de daders aan, maar moet tegelijkertijd zorgen dat zijn dochter geen gevaar loopt.

Zet Sweet Girl op je kijklijst

 

Sweet Girl

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie