Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Ziggo, Disney+ en Prime Video

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Dit zijn de nieuwe titels vanaf 24 november

Dinsdag 17 november 

We are the champions op Netflix

Documentaireserie over de meest gekke wedstrijden ter wereld. Zoals daar zijn: kaas rollen, chili eten, fantasy haar stylen, yo-yo wedstrijden, hondendansen en kikkerspringen. 

Zet We Are the Champions op je kijklijst

 


Dinsdag 17 november

His Dark Materials seizoen 2 op Ziggo 

De tweede reeks van deze fantasyserie waarin Lyra en Will op de vlucht zijn en belanden in een nieuwe wereld. Ondertussen blijft Marisa Coulter zoeken naar Lyra, gaat avonturier Lee Scoresby op zoek naar iemand die hem kan helpen om Lyra te beschermen en verklaart het Magisterium de oorlog aan de heksen. 

Zet His dark materials op je kijklijst


Donderdag 19 november

The Princess Switch: Switched Again op Netflix

Vervolg op The princess switch waarin Vanessa Hudgens opnieuw de dubbelrol speelt van Margaret, de hertogin van Montenaro en banketbakster/prinses Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer het niet meezit in de liefde en wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: feestneus Fiona. Er is al een derde deel aangekondigd van deze reeks.  

Zet The princess switch: Switched again op je je kijklijstVrijdag 20 november

Voices of fire op Netflix

Bisschop Ezekiel Williams wil een nieuw gospelkoor beginnen in Virginia Beach in deze documentaire en houdt daarom audities. Hij krijgt hulp van zijn neef, ene Pharrell Williams.

 

Vrijdag 20 november

Motherland Fort Salem op Prime Video

Driehonderd jaar geleden werd besloten om te stoppen met de heksenverbrandingen in Salem. In plaats daarvan werden de heksen ingezet in een elite team van het leger. De rekruten trainen op Ford Salem en hun missie is om The spree te verslaan, een terroristische organisatie te verslaan. We volgen drie van die rekruten met speciale krachten.
 
 
 

Vrijdag 20 november

The greatest showman op Disney+

Hugh Jackman speelt ondernemer/circusdirecteur/politicus P.T. Barnum. Barnum reisde rond met een rariteitenkabinet met daarin een dwerg, een vrouw met ene baard, een siamese tweeling en een zeemeermin, volgens Barnum 'The greatest show on earth'. De musical laat zien hoe de Amerikaan opklom uit de armoede naar rijkdom. Met natuurlijk heel veel zang en dans en bekende acteurs als Zac Efron en Michelle Williams.
 
 
 
 


Zondag 22 november

Dolly Parton's Christmas on the square op Netflix

Dolly Parton’s Christmas on the square is een nieuwe vertelling van het bekende Scrooge-verhaal met ditmaal Christine Baranski in de rol van de gemene Regina die dreigt mensen, en zelfs een nest puppy's op kerstavond uit hun huis te zetten zodat ze de grond kan verkopen aan een vastgoed-engerd. Gelukkig is Dolly de reddende engel (letterlijk) die Christine laat inzien dat ze alleen maar zo bruut is omdat ze in het verleden vreselijke dingen heeft meegemaakt. En dus komt alles helemaal goed.
 
 
 

Maandag 23 november 

Shawn Mendes: In Wonder op Netflix

In wonder volgt Shawn Mendes tijdens zijn meest recente tournee door Noord- en Zuid-Amerika, Europa (met o.a. twee shows in Ziggo Dome), Azië en Australië. De film zit ook vol met filmpjes uit zijn kindertijd. 
 
 
 

Dinsdag 24 november

Hilbilly Elegy op Netflix

Het verhaal van drie generaties uit de Amerikaanse Appalachen wordt verteld door het jongste lid van de familie, een student van de universiteit van Yale die terugkeert naar zijn geboorteplek. De film is gebaseerd op de bestseller van J.D. Vance en is in goede handen bij Ron Howard (foto) die verantwoordelijk is voor pareltjes als A beautiful mind en Rush. Amy Adams, Glenn Close en Freida Pinto spelen de hoofdrollen.
 
 
 

Woensdag 25 november 

The Christmas Chronicles 2 op Netflix

Kurt Russell en Goldie Hawn kruipen na het succes van deel 1 wederom in de huid van mr. en mr. Claus (de kerstman en zijn vrouw). In deel 1 moesten ze kerst redden en nu is dat weer het geval wanneer een onverlaat genaamd Belsnickel roet in het eten wil gooien. 
 
 
 

Donderdag 26 november

Uncle Frank op Prime Video

Paul Bettany en Sophia Lillis spelen de hoofdrollen in deze film van Alan Ball (Six feet under). Beth (Lillis) verhuist in 1973 van het platteland naar New York om te gaan studeren aan de universiteit waar haar oom Frank (Bettany) lesgeeft. Al snel ontdekt ze dat Frank homoseksueel is en dat hij zijn vaste partner Walid al heel lang verborgen houdt.
 
 


Vrijdag 27 november

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Verpleegkundige Melinda Monroe verhuisde in het eerste seizoen van Los Angeles naar het kleine dorpje Virgin River om opnieuw te beginnen. Maar Mel moet eerst haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatsje haar thuis kan noemen.
 
 
 

The Greatest Showman

musical | film | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie