Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Ziggo, Disney+ en Apple TV+

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week worden we op alle streamingdiensten overstelpt met nieuwe titels. Wij zochten de mooiste voor je uit.

Woensdag 17 februari 

Outlander seizoen 5 op Netflix

Het langverwachte vijfde seizoen van Outlander is bijna hier! Daarin doen de Frasers er alles aan om hun familie en huis in Amerika veilig te houden. En van Jamie wordt ook nog eens verwacht dat hij leiderschap toont. Daarbij houdt hij zijn vriendschap met Murtagh Fitzgibbons geheim. Dat is de man die hij van gouverneur William Tryon moet vermoorden.
 
 
 
Woensdag 17 februari

Behind her eyes op Netflix

Louise, een alleenstaande moeder is dolblij met haar nieuwe baan bij een psychiater. Het wordt nog leuker wanneer ze een affaire begint met haar sympathieke baas David. Maar als ze dan ook nog vrienden wordt met de vrouw van haar baas, Adele, wordt het een beetje ingewikkeld. Behind her eyes is gebaseerd op een bestseller die heel spannend is en wordt gemaakt door de mensen die ook achter The crown zitten.
 
 
 
Woensdag 17 februari

Amend: The fight for America op Netflix

Will Smith presenteert deze zesdelige serie over de Amerikaanse geschiedenis. Ook acteurs Diane Lane, Samuel L. Jackson en Pedro Pascal doen mee aan dit geschiedenislesje over de vaak bloedige strijd om gelijke rechten. 
 
 
 
Vrijdag 19 februari

The Muppet Show op Disney+

Alle originele 5 seizoenen van de legendarische The Muppet Show. Het gaat om de shows die werden uitgezonden van 1976 tot 1981. En dat betekent niet alleen dat we oude bekenden als Kermit, Missy Piggy, Fozzie Bear, de Zweedse chef en Scooter terugzien maar ook alle bekende gasten die ze ontvingen zoals Steve Martin, Elton John, Liza Minnelli, Julie Andrews en Mark Hamill.
 
 
 
Vrijdag 19 februari

Tribes of Europa op Netflix

De Duitsers timmeren behoorlijk aan de weg op Netflix. Na Dark en Barbaren is moet de science ficiton-reeks Tribes of Europa de volgende hit worden. Tribes of Europa speelt zich af in het jaar 2072 als Europa verdeeld is in verschillende stammen die voortdurend met elkaar in oorlog zijn. Twee broers en een zus, Kiano, Liv en Elija raken verwikkeld in de conflicten wanneer ze een mysterieuze kubus vinden. 
 
 
 
Maandag 22 februari

Losing Alice seizoen 1 op Apple TV+

Psychologische thrillerserie over de 48-jarige regisseur Alice (Ayelet Zurer) die zich niet meer belangrijk voelt nu haar kinderen zonder haar kunnen. Na een korte ontmoeting in de trein raakt ze geobsedeerd door de knappe Sophie Lihi Kornowski, een 24-jarige schrijfster. 
 
 
Maandag 22 februari

Fake Famous op HBO Ziggo 

Een experiment waarin de documentairemakers drie mensen in Los Angeles met een bescheiden aantal volgers op social media zo snel mogelijk beroemde influencers proberen te maken met behulp gekochte nepvolgers en bots. Het gaat om aankomend actrice Dominique, mode-ontwerper Chris makelaarsassistent Wylie.
 
 
 
Dinsdag 23 februari

Made you look: A true story about fake art op Netflix

Het intrigerende verhaal over hoe een van de meest gerespecteerde kunstgalerieën ter wereld het centrum van de grootste kunstfraude ter wereld werd. Knoedler & Company verkocht onbekende schilderijen van bekende kunstenaars uit een geheime collectie. De schilderijen bleken alleen vals te zijn. En wanneer dat uitkomt zijn de kopers niet blij. 
 
 
 
Dinsdag 23 februari

PELÉ op Netflix

Het was natuurlijk allang tijd voor een prachtige documentaire over een van de beste voetballers ter wereld en hier is ie dan! Het verhaal van Edson Arantes do Nascimento die al op zijn zeventiende voor het eerst wereldkampioen werd met Brazilië. Dat wordt genieten. 
 
 
 
Dinsdag 23 februari 

Big Sky op kanaal Star van Disney+

Big sky is de eerste originele serie van op het nieuwe kanaal Star van Disney+. De serie komt van de hand van David E. Kelly (Big little lies). Privé-detectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) onderzoeken de ontvoering van twee meisjes op een afgelegen snelweg.
 
 

Tribes Of Europa

avontuur | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Muppet Show

komedie | serie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie