Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op Netflix gaan we deze week naar Mars, wordt een Italiaanse jongen onzichtbaar, laat David Attenborough weer eens zien hoe mooi de natuur is en vechten magische soldaten tegen vleesetende wezens.

Woensdag 21 april

Life in Colour with David Attenburough

De natuur zit vol met kleuren. Wij vinden dat vooral mooi maar dieren gebruiken hun kleuren om te overleven. Favd Attenborough laat de ongelooflijke manieren zien waarop dieren kleur gebruiken: om een partner te vinden, om rivalen weg te jagen en om vijanden te waarschuwen. 

Woensdag 21 april

Zero seizoen 1

De Italiaanse jongen Omar (Giuseppe Dave Seke) ontdekt dat hij een bijzondere superkracht heeft: kan kan onzichtbaar worden. In eerste instantie is Omar nog niet heel enthousiast maar langzamerhand ontdekt hij dat die superkracht gebruikt kan worden om de arme mensen in de buitenwijk van Milan waar hij woont, te helpen. 

Donderdag 22 april

Stowaway

In Stowaway (verstekeling) spelen Toni Colette en Anna Kendrick astronauten die op missie gaan naar Mars. Maar net nadat ze zijn gelanceerd, ontdekken ze dat er een verstekeling aan boord is. Ze kunnen niet terug naar de aarde en ze hebben niet genoeg voorraden voor een extra persoon aan boord. Wat moeten ze met de verstekeling doen?

Donderdag 22 april

Searching for Sheela

De documentaire Wild Wild Country ging over de sekte van Bhagwan, die Indiër met de lange baard en oranje jurk en zijn wagenpark vol Rolls Royces. In de jaren tachtig streek hij met zijn volgelingen neer in een slaperig plaatsje in Oregon. Ma Anand Sheela was de persoonlijke secretaresse van Bhagwan en zij was volledig van het padje. Sheela pleegde nogal wat misdaden en verdween daarna van de radar. In deze docu zien we wat ze na Wild Wild Country uitspookte. 

 

Vrijdag 23 april

Shadow and Bone seizoen 1

Shadow and Bone is gebaseerd op de boekentrilogie Grishaverse van Leigh Bardugo en gaat over Alina Starkov (Jessie Mei Li), een soldaat met magische krachten die haar door oorlog verscheurde land moet redden van een grote dreiging: Shadow Fold, een bovennatuurlijke barrière. De serie volgt Alina wanneer ze wordt gerekruteerd door en getraind door Grisha, een elite-leger bestaande uit magische soldaten die vechten tegen vleesetende wezens die hun land Ravka regeren.

Vrijdag 23 april

Misfit 3: De Finale

Jeugdfilm over vrienden Julia, Nick en Sterre. De drie beginnen het nieuwe schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Rico Verhoeven en Nick Schilder doen ook mee in de film. 

Maandag 27 april

Fatma

De 35-jarige Fatma (Burcu Biricik) verdient haar geld als schoonmaakster. Wanneer ze op zoek gaat naar haar echtgenoot die net is ontslagen uit de gevangenis, pleegt ze per ongeluk een moord. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ze komt ermee weg omdat er werkelijk niemand is die de onopvallende schoonmaakster verdenkt. Dat komt goed uit wanneer Fatma nog meer mensen uit de weg ruimt en eigenlijk bevalt al dat geweld haar prima.

Dinsdag 28 april

Headspace: Guide to Sleep

Na een serie over meditatie is Netflix toe aan een volgende cursus. Ditmaal eentje om te leren slapen! In de zevendelige documentaireserie Headspace Guide to Sleep krijgen we tips om beter de nacht door te komen. En het geeft antwoorden op vragen die je misschien wel hebt. Zoals: heb je echt 7 uur slaap nodig? Is het slecht om met je telefoon naar bed te gaan? En is het verstandig om slaappillen te nemen? 

Dinsdag 28 april

Sexify seizoen 1

Poolse serie over de jonge Natalia weet alles van computers en programmeren, maar met haar eigen lichaam is ze minder vertrouwd. Als ze meedoet met een belangrijke programmeerwedstrijd, komt ze op een briljant idee: een app die meiden helpt om het vrouwelijk orgasme te verkennen. Daarbij kan Natalia wel wat hulp gebruiken, en haar beste vriendinnen staan voor haar klaar.

Stowaway

Thriller | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie