Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Ziggo, Disney Plus en Videoland

Series | 8 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Epix
©
Foto: Epix

Een zeer gevarieerd aanbod deze week op 's lands streamingsdiensten. Van misdaad tot drama en van documentaire tot animatie. Kortom: voor ieder wat wils!

7 september

Harrow (Videoland)

Videoland trakteert op de eerste twee seizoenen van Harrow. Forensisch patholoog Daniel Harrow lost uit sympathie voor de doden op zijn tafel de moeilijkste zaken op. Daniel wordt als briljant gezien, maar als een geheim uit het verleden de kop opsteekt komt zijn carrière in gevaar. Hij moet alle zeilen bijzetten om deze misdaad voor altijd verborgen te houden. 

Voeg toe aan mijn kijklijst

9 september

The Social Dilemma (Netflix)

Hoe kregen tech-reuzen als Facebook en Twitter het voor elkaar dat wij consumenten uren per dag met onze neuzen in een telefoon zitten te loeren? En, niet geheel onbelangrijk, wat verdienen ze er eigenlijk mee? Dat onderzoekt Regisseur Jeff Orlowski in de documentaire The social dilemma. Aan het woord komen onder meer wetenschappers, experts en klokkenluiders.

Zet op mijn kijklijst

10 september

Julie and the Phantoms (Netflix)

De jonge Julie was altijd gek op muziek. Maar sinds haar moeder is overleden, is ze haar passie kwijt. Als er op een dag drie geesten van jongens aan haar bed verschijnen, besluit ze met dit trio een band te beginnen. We geven toe: dit klinkt wat vreemd, maar volgens kenners heeft deze film een hoog High School musical-gehalte. En dat was stiekem toch wel leuk, toch?!

Zet op mijn kijklijst

10 september

Godfather of Harlem (Ziggo Movies & Series XL)

Topacteur Forest Whitaker schittert als de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson in het waargebeurde drama Godfather of Harlem. Bumpy keert na tien jaar in de gevangenis terug naar zijn New Yorkse wijk Harlem, waar de straten nu worden beheerst door de Italiaanse maffia. Om de controle terug te krijgen moet Bumpy het opnemen tegen de misdaadfamilie Genovese.

Zet op mijn kijklijst

11 september

The one and only Ivan (Disney +)

Een toffe nieuwe live-action van Disney. Dat is The one and only Ivan. De film gaat over een gorilla die al jaren in een winkelcentrum woont. Hij weet weinig van zijn jeugd in de jungle, maar dat verandert als er een jonge olifant bij hem komt wonen. Hij gaat op zoek naar wie hij echt is. Mocht je nou denken, klinkt bekend, die aap, dan kan dat kloppen. De stemmen zijn van oa Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito en Helen Mirren.

Zet op mijn kijklijst

The One and Only Ivan

animatie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie