Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Ziggo en Amazon Prime Video

Series | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Liefhebbers van series hebben deze week weer heel veel te kijken en te bingen. Netflix presenteert het laatste seizoen van Lucifer, en verder zie je deze week nieuwe afleveringen van Billions, The Good Fight en Into the Night. Plus een hele berg nieuwe films en documentaires!

Maandag 6 september

Billions - seizoen 5 op Ziggo Movies & Series

Fans van Billions kunnen bij Ziggo kijken naar de tweede helft van seizoen vijf, dat eerder dit jaar werd stilgelegd door de coronamaatregelen. De strijd tussen openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en de schimmige belegger Bobby Axelrod (Damien Lewis) gaat weer verder, en dat gaat natuurlijk gepaard met veel machtsvertoon en verbaal vuurwerk.

Zet Billions op je kijklijst

Maandag 6 september

Obama: In Pursuit of a More Perfect Union op Ziggo Movies & Series XL

 

De driedelige documentaireserie Obama: in Pursuit of a More Perfect Union belicht de politieke carrière van Barack Obama en de twee termijnen van zijn presidentschap. De serie begint met Obama's jeugd als kind van een Afrikaanse vader en een blanke moeder, en laat zien hoe hij via inspirerende voorbeelden op het pad van de politiek belandde. Het inspirerende verhaal werd aangekleed met toespraken van Obama en commentaar van vrienden en collega's

Zet Obama: In Pursuit of a More Perfect Union op je kijklijst

Maandag 6 september

Rudi: Achtervolgd door 9/11 op Videoland

Deze week is het twintig jaar geleden dat de terroristische aanslagen van Al Qaida plaatsvonden en de Twin Towers werden getroffen door gekaapte vliegtuigen. Een aantal van de vliegtuigkapers bleken te zijn opgeleid door de Nederlandse vlieginstructeur Rudi Dekkers. In een driedelige documentaireserie laat Videoland zien hoe het leven van de instructeur volledig op z'n kop kwam te staan.

Zet Rudi: Achtervolgd door 9/11 op je kijklijst

Maandag 6 september

Força Koeman - seizoen 2 op Videoland

In het tweede seizoen van Força Koeman zien we de trainer van FC Barcelona tijdens het meest roerige seizoen uit zijn loopbaan. Roland Koemans baan hing aan een zijden draadje, en deze documentaireserie volgt de ups en downs op de voet. 

Zet Força Koeman op je kijklijst

 

Dinsdag 7 september

On the Verge op Netflix

Elisabeth Shue, Julie Delpy, Sarah Jones en Alexia Landeau spelen vier totaal verschillende vriendinnen in Los Angeles. De een is kokkin, de ander single, de derde een erfgename en de vierde werkloos. Allemaal verkeren ze een beetje in een midlifecrisis, maar ze proberen er het beste van te maken. Dit project van hoofdrolspeelster, regisseur en scenarist Julie Delpy zet voor de verandering vrouwen van middelbare leeftijd centraal.

 

Woensdag 8 september

Vinterviken op Netflix

John-John en Elisabeth, twee tieners uit totaal verschillende milieus en culturen, beginnen het nieuwe schooljaar op dezelfde middelbare school in Stockholm. Ze worden verliefd en beginnen een romance, maar heeft deze wel enige kans van slagen gezien hun achtergronden? Het boek 'Vinterviken' van de Zweedse schrijver Mats Wahl werd in 1996 al eens verfilmd, maar krijgt een update op Netflix.

Zet Vinterviken op je kijklijst

 

Woensdag 8 september

Into the Night - seizoen 2 op Netflix

In het eerste seizoen van de Belgische Netflix-serie Into the Night gebeurde er iets onverklaarbaars, waardoor de zon veranderde in een dodelijke kracht. Een groep passagiers op een nachtvlucht weet uit de zon te blijven en vindt een schuilplaats op een legerbunker in Bulgarije. In het tweede seizoen zullen ze moeten samenwerken om te overleven en proberen ze de Global Seed Vault in Noorwegen te bereiken, waar een grote voorraad aan zaden ligt opgeslagen. De internationale cast van de serie wordt dit seizoen aangevuld met de Nederlandse acteur Coen Bril.

Zet Into the Night op je kijklijst

 

Vrijdag 10 september

Kate op Netflix

De getrainde huurmoordenaar Kate (Mary Elizabeth Winstead) knap vuile klusjes op in Tokio. Als ze wordt vergiftigd door een machtige man binnen de Yakuza, heeft ze nog minder dan een dag te leven. Ze besluit haar tijd goed te gebruiken en wraak te nemen. Op haar gewelddadige klopjacht door de stad krijgt ze gezelschap van de dochter van een van haar slachtoffers. Ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman is te zien in deze actiethriller.

Zet Kate op je kijklijst

Vrijdag 10 september

Prey op Netflix

In deze Duitse thriller beginnen vijf vrienden aan een trektocht door de natuur. Hun uitstapje verandert in een zenuwslopende strijd om te overleven als een mysterieuze schutter de jacht opent op het vijftal. Wie heeft het op hen voorzien, en waarom?

 

Vrijdag 10 september

Lucifer - seizoen 6 op Netflix

Het langverwachte laatste seizoen van Lucifer kwam eigenlijk toch nog onverwacht vlot. Volgens de makers geeft het zesde seizoen de gelegenheid om dieper in de personages te duiken en uit te leggen waarom ze zijn waar ze zijn. Lucifer Morningstar staat in dit seizoen op het punt God te worden, maar voordat gebeurt, moet hij eerst nog het een en ander op aarde regelen.

Zet Lucifer op je kijklijst

Vrijdag 10 september

LuLaRich op Amazon Prime Video

De makers van de documentaire Fyre Fraud werpen in de vierdelige serie LuLaRich een ontluisterende blik op de ondergang van LuLaRoe, een multi-level marketing concept voor dameskleding. Via het bedrijf werden steeds nieuwe verkopers aangetrokken, die via social media kleding moesten slijten aan hun netwerk. Terwijl de eigenaars steenrijk werden van dit piramidespel, bleven tienduizenden verkopers zitten met onverkoopbare kleding.

Zaterdag 11 september

The Good Fight  - seizoen 5 op Videoland

In het nieuwe seizoen van The Good Fight speelt de coronaepidemie een grote rol. De idealistische advocaat Diane Lockhart (Christine Baranski) moet een beslissing nemen over de toekomst van de firma nu twee belangrijke advocaten zijn opgestapt. Andere actuele thema's die dit seizoen aan bod komen zijn de protesten na de dood van George Floyd en de bestorming van het Capitool.

Zet The Good Fight op je kijklijst