Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Ziggo

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We hebben weer een hele lading topfilms- en series voor je geselecteerd die deze week in première gaan op de streamingdiensten. Met o.a. Firefly Lane, Malcolm & Marie en Space sweepers.

Dinsdag 2 februari 

Filthy Rich op Ziggo 

Kim Catrall is terug met een hoofdrol in deze soapachtige serie. Ze speelt Margaret Monreaux, mede-oprichter van het Sunshine Network, een Christelijke televisie-zender. Wanneer haar echtgenoot overlijdt denkt Margaret de enige erfgenaam te zijn, maar dan duiken er ineens drie buitenechtelijke kinderen op die een graantje willen meepikken van de rijkdom. 
 
 
 
Woensdag 3 februari 

Firefly Lane op Netflix

Deze serie naar het gelijknamige boek van Kristin Hannah belooft hartverwarmend drama waarin de vriendschap tussen twee vrouwen centraal staat. Tully en Kate kennen elkaar al van kinds af aan en ondanks dat ze totaal verschillende levens leiden, zijn ze elkaar nooit uit het oog verloren. Firefly Lane springt op en neer tussen het verleden en heden van Tully en Kate, die worden gespeeld door Katherine Heigl en Sarah Chalke.

Zet Firefly Lane op je kijklijst

 
Woensdag 3 februari

Breaking Meth op Videoland

Deze documentaire van Jessica Villerius gaat over de opkomst, het gevaar en de bestrijding van crystal meth De documentaire geeft een beeld van gebruiker tot aan de speciale eenheden die deze labs nu bijna wekelijks leegtrekken.
 
Helaas is er geen trailer van Breaking Meth
 
Vrijdag 5 februari

Malcom & Marie op Netflix

Malcolm & Marie is een zwart-wit film over een filmregisseur (John David Washington) en zijn vriendin (Zendaya). Hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer ze wachten op de recensies van zijn nieuwe film. Malcolm & Marie wordt nu al getipt als kanshebber voor een Oscar. 
 
 
 
Vrijdag 5 februari

Space Sweepers op Netflix

Koreaanse film die al de Aziatische Star Wars wordt genoemd. We schrijven het jaar 2092 op het ruimteschip Victory waarvan de bemanning leeft van het verzamelen van ruimte-afval. Nadat ruimtepiloot Tae-ho, de mysterieuze pirate Captain Jang, ex-ingenieur Tiger Park en de geherprogrammeerde militaire robot Bubs een neergestorte spaceshuttle te pakken hebben gekregen, ontdekken ze in het wrak een 7-jarig meisje. Ze is een menselijke robot die wordt gezocht door de ruimtebewakers fan UTS Space Guards. De bemanning ruikt geld en besluit losgeld te eisen.
 
 
 
Zondag 7 februari

De grote Bram Krikke Show met Bram Krikke op Videoland

Bram Krikke doet op geheel eigen wijze verslag van de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Hij ondervraagt politici en BN'ers over zaken die Nederland volgens hem écht bezighouden en maakt de ene na de andere opwachting in succesprogramma’s zoals Mocro maffia, Tussen kunst & kitsch en The masked singer.
 
 
Maandag 8 februari

Soulmates op Amazon Prime Video

In de serie Soulmates heeft het bedrijf Soul Connex heeft een test ontwikkeld die met 100 procent nauwkeurigheid de persoon kan bepalen die perfect is voor je. Mensen die de test doen, hebben de keuze om hun zielsverwant te leren kennen of krijgen het antwoord ‘Je zielsverwant heeft nog niet getest’. In de serie zien we of de liefde op die manier bepaald kan worden of dat het toch een keuze is.
 
 
Dinsdag 9 februari 

A Teacher op Ziggo

De 32-jarige lerares Claire Wilson (Kate Mara), begint in een klein stadje in Texas met haar nieuwe baan als lerares Engels. Ze is niet erg gelukkig in haar huwelijk en begint daarom een affaire met haar 17-jarige leerling Eric (Nick Robinson). En dat kan natuurijk niet zonder gevolgen blijven. 
 
 
 
Woensdag 10 februari

News of the World op Netflix

News of the world speelt zich af na de Amerikaanse burgeroorlog. Tom Hanks is Jefferson Kyle Kidd, een kapitein uit het Zuiden van de Verenigde Staten. Hij vindt een 10-jarig Duits meisje dat is opgevoed door Indianen en probeert haar terug te brengen naar haar familie. Maar onderweg komen ze nogal wat obstakels tegen.