Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Disney+ en Apple TV+

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is moeilijk kiezen deze week, zoveel nieuwe films en series zijn er de komende week te zien op de verschillende streamingdiensten. Dit zijn de belangrijkste nieuwe titels.

Dinsdag 23 februari

PELÉ op Netflix

Het was natuurlijk allang tijd voor een prachtige documentaire over een van de beste voetballers ter wereld en hier is ie dan! Het verhaal van Edson Arantes do Nascimento die al op zijn zeventiende voor het eerst wereldkampioen werd met Brazilië. Dat wordt genieten. 

Zet Pelé op je kijklijst

Dinsdag 23 februari

Made you look: A true story about fake art op Netflix

Het intrigerende verhaal over hoe een van de meest gerespecteerde kunstgalerieën ter wereld het centrum van de grootste kunstfraude ter wereld werd. Knoedler & Company verkocht onbekende schilderijen van bekende kunstenaars uit een geheime collectie. De schilderijen bleken alleen vals te zijn. En wanneer dat uitkomt zijn de kopers niet blij. 

Zet Made you look: A true story about false art op je kijklijst

 
Dinsdag 23 februari

Big Sky op Disney+

Big sky is de eerste originele serie van Star. Hij komt van de hand van David E. Kelly (Big little lies). Privé-detectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) onderzoeken de ontvoering van twee meisjes op een afgelegen snelweg.
 
 
 
Dinsdag 23 februari

Love, Victor op Disney+

Een vervolg op de film Love, Simon waarin we nu tiener Victor Salazar (Michael Cimino) volgen op Creekwood High School in Atlanta. Hij denkt dat hij wel eens homoseksueel zou kunnen zijn maar besluit toch te gaan daten met een meisje.
 
 
 
Woensdag 24 februari 

Ginny & Georgia op Netflix

De 15-jarige Ginny Miller en haar 30-jarige moeder Georgia zijn jaren op de vlucht geweest en strijken nu neer in het pittoreske New England om daar eindelijk een normaal leven te beginnen. Maar het verleden haalt Georgia in. Om uit te vinden wat Georgia in het verleden heeft uitgespookt, moeten we de serie bekijken. 
 
 
 
Woensdag 24 februari

Age of Samurai: Battle for Japan op Netflix

In deze serie wordt documentaire gemengd met drama. Een hoofdrol is weggelegd voor generaal Date Masamune (1567 - 1636). Deze 'One-Eyed Dragon' wilde de verschillende stammen in Japan verenigen onder 1 vlag. Zij bijnaam kreeg hij nadat hij zijn eigen oog uitrukte omdat het was geïnfecteerd door de pokken.   
 
 
Vrijdag 26 februari

Billie Eilish: The world's a little blurry op Apple TV+

Documentairemaker R.J. Cutler, die tot nu toe voornamelijk politieke documentaires maakte, werpt zich nu op het fenomeen Billie Eilish. Hij volgde haar toen ze nog maar 17 was (ze is inmiddels 19) terwijl ze haar eerste album When we all fall asleep, where do we go schrijft, opneemt en uitbrengt. We zien de Amerikaanse singer-songwriter ook thuis met haar familie, op toernee en op het podium. 
 
 
 
Vrijdag 26 februari

Black-out op Videoland

Vlaamse serie over een de sabotage van een kerncentrale, waardoor iedereen in het land ineens zonder elektriciteit zit. Net voordat het licht uitgaat, krijgt premier Annemie Hillebrand een foto toegestuurd waarop van haar vastgebonden dochter. De boodschap: de elektriciteit mag niet aan, anders wordt haar dochter een kopje kleiner gemaakt. En dus wil Hillebrand de boel rekken, terwijl Michael Dendoncker, hoofd van de dienst antiterrorisme, onderzoekt wie hier achter zit. 

 
Zaterdag 27 februari

De Spa op Videoland

De Spa was ooit de eerste Nederlandse late night soap en werd uitgezonden op Net5 en later SBS6. Annette Barlo speelt de eigenaresse van een luxe wellnesscomplex waarin van alles gebeurt op het gebied van de liefde en er zijn ook intriges. In totaal werden 100 afleveringen gemaakt dus je bent wel even zoet. 
 
 
 
Maandag 1 maart 

Biggie: I got a story to tell

Rapper The Notorious B.I.G. (echte naam Christopher Wallace) zou in mei 49 worden, ware hij niet op 9 maart 1997 neergeknald door een onbekende schutter. Biggie: I got a story to tell laat zeldzame achter-de-schermen beelden zien en interviews met vrienden en familie.

Maandag 1 maart 

Rebecka Martinsson seizoen 2

Eindelijk staat het tweede seizoen van de Zweedse serie Rebecka Martinsson op Netflix en daarin krijgt de juriste die misdaden oplost te maken met een drugsepidemie onder tieners. Voor fans is het wel even slikken, hoofdrolspeelster Ida Engvoll is in dit tweede seizoen namelijk pardoes vervangen door iemand anders. Sascha Zacharias speelt nu Rebecka. 

 
Maandag 1 maart 

The Bold Type 

The bold type stond al op Videoland en komt nu ook naar Netflix. De streamingdienst zet meteen meerdere seizoenen online. The bold type gaat over de redactie van het vrouwenblad Scarlett. Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) ontmoeten elkaar wanneer een baan krijgen bij Scarlett. Jane is in het begin van de serie een nieuwe redacteur, nadat ze eerst assistent was. Sutton heeft een geheime affaire met de advocaat van het tijdschrift. Kat is hoofd van sociale media en ontmoet een lesbische modefotograaf waarna ze haar seksualiteit gaat ontdekken. 
 
 

Big Sky

Misdaad | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie