Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Apple TV+

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Eindelijk begint deze week het vierde seizoen van The Handmaid's Tale op Videoland. En dat is nog lang niet alles. Oscarwinnaar Nomadland, de spannende serie Without Remorse en de nieuwe serie van Harlan Coben zijn ook nieuw!

Maandag 26 april

Promising Young Woman op Amazon Prime Video

Wraakfilm met zwarte humor waarin Carey Mulligan de jonge vrouw Cassie speelt. Cassie heeft -zoals de titel al zegt- een veelbelovende toekomst. Dat verandert wanneer haar beste vriendin Nina bruut wordt verkracht door een studiegenoot terwijl veel mensen toekijken. Dat voorval heeft ook Cassie's leven behoorlijk veranderd. Wanneer ze een van haar oud-studiegenoten tegenkomt, besluit ze wraak te nemen op alle mannen die bij de verkrachting van Nina aanwezig waren. Het gaat hier dus om een echte wraakfilm met veel zwarte humor.

Zet Promising Young Woman op je kijklijst

Maandag 26 april 

Irresistable op Amazon Prime Video

Een democratische politieke consultant helpt een gepensioneerde kolonel uit de marine om burgemeester te worden van een klein conservatief stadje in Winsconsin. Irresistable werd geschreven door comedian Jon Stewart en Steve Carell speelt de hoofdrol. 

Dinsdag 27 april

Fatma op Netflix

De 35-jarige Fatma (Burcu Biricik) verdient haar geld als schoonmaakster. Wanneer ze op zoek gaat naar haar echtgenoot die net is ontslagen uit de gevangenis, pleegt ze per ongeluk een moord. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ze komt ermee weg omdat er werkelijk niemand is die de onopvallende schoonmaakster verdenkt. Dat komt goed uit wanneer Fatma nog meer mensen uit de weg ruimt en eigenlijk bevalt al dat geweld haar prima.

Woensdag 28 april

Headspace: Guide to Sleep op Netflix

Na een serie over meditatie is Netflix toe aan een volgende cursus. Ditmaal eentje om te leren slapen! In de zevendelige documentaireserie Headspace Guide to Sleep krijgen we tips om beter de nacht door te komen. En het geeft antwoorden op vragen die je misschien wel hebt. Zoals: heb je echt 7 uur slaap nodig? Is het slecht om met je telefoon naar bed te gaan? En is het verstandig om slaappillen te nemen? 

Zet Headspace: Guide to Sleep op je kijklijst

Woensdag 28 april

Sexify seizoen 1 op Netflix

Poolse serie over de jonge Natalia weet alles van computers en programmeren, maar met haar eigen lichaam is ze minder vertrouwd. Als ze meedoet met een belangrijke programmeerwedstrijd, komt ze op een briljant idee: een app die meiden helpt om het vrouwelijk orgasme te verkennen. Daarbij kan Natalia wel wat hulp gebruiken, en haar beste vriendinnen staan voor haar klaar.

Zet Sexify op je kijklijst

Donderdag 29 april

Things Heard and Seen op Netflix

Een nieuwe start op het platteland van de staat New York lijkt een goed idee voor Catherine en George. Hun boerderijhuis moet nog wel flink worden opgeknapt, en daarbij stuit Catherine op een Bijbel van de vorige bewoners. Hoe meer ze ontdekt over de geschiedenis van het huis, hoe beklemmender het wordt. En ook in haar eigen relatie is niet alles rozengeur en maneschijn. Amanda Seyfried en Andrew Norton spelen de hoofdrollen in deze horrorfilm. 

Zet Things Heard and Seen op je kijklijst

Vrijdag 30 april

The Handmaid's Tale seizoen 4 op Videoland

Het derde seizoen eindigde toen June en haar mede handmaids erin slaagden een heel vliegtuig vol kinderen naar het vrije Canada te smokkelen. June blijft ook in het nieuwe seizoen behoorlijk actief in het verzet. En we zien na heel lang, gelukkig ook weer een glimp van Nick, het liefje van June. We beginnen met 2 afleveringen, daarna volgt iedere week 1 nieuwe aflevering. 

Vrijdag 30 april 

Without Remorse seizoen 1 op Amazon Prime Video

Without Remorse is gebaseerd op de boeken van Tom Clancy en gaat over actieheld John Clark (Michael B. Jordan). En die heeft het in zijn eerste film niet gemakkelijk. Zijn vrouw wordt vermoord door een stel Russen omdat Clark betrokken was bij een geheime missie. Natuurlijk aast John Clark (die op dit moment in de film nog onder zijn echte naam John Kelly door het leven gaat) op wraak. Hij gaat voortvarend aan de slag met een collega-SEAL (Jodie Turner-Smith) en een vage CIA agent (Jamie Bell).

Zet Without Remorse op je kijklijst

Vrijdag 30 april 

Nomadland op Disney+

De grote winnaar van de Oscars met Frances McDormand als Fern, een vrouw van middelbare leeftijd die haar baan en huis verliest en gaat rondtrekken in een busje. Onderweg komt ze allerlei oudere nomaden tegen die elkaar helpen. De nomaden in de film worden trouwens gespeeld door echte reizigers. 

Zet Nomadland op je kijklijst

Vrijdag 30 april

The Mosquito Coast op Apple TV+

Om de Amerikaanse regering te ontvluchten, vertrekt de geniale maar koppige uitvinder Allie Fox (Justin Theroux) in deze thrillerserie samen met zijn gezin naar Mexico en begint aan een gevaarlijke tocht op zoek naar een veilig onderkomen. De serie is gebaseerd op het boek van Paul Theroux, de oom van Justin. 

Zet The Mosquito Coast op je kijklijst

Vrijdag 30 april

The Mitchells vs. The Machines op Netflix

Komische animatiefilm waarin Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen. Haar vader Rick besluit dat het een enorm leuk idee is om er een roadtrip van te maken en Katie met het hele gezin weg te brengen. Dat valt al niet zo lekker bij Katie, maar dan belandt het gezin ook nog in een opstand van robots. 

Zet The Mitchells vs. The Machines op je kijklijst

Vrijdag 30 april

El Inocente/The Innocent op Netflix

Misdaadserie van Harlan Coben over Mateo (Mario Casas) die ooit een ruzie wilde sussen maar uit het gevecht kwam als een moordenaar. Dat leverde hem 9 jaar cel op voor doodslag. Inmiddels is Mateo uit de gevangenis en getrouwd met Olivia (Aura Garrido) die zwanger is. Het stel staat ook nog op het punt om een huis te kopen. Maar net als Mateo helemaal tevreden is, krijgt Oliva een telefoontje dat alles op z'n kop zet.

Zet El Inocente op je kijklijst

Zondag 2 mei

Colony seizoen 3 op Netflix

Voor mensen die al een tijdje zitten te wachten op het derde seizoen van Colony is deze zondag een feestdag. Eindelijk heeft Netflix het derde seizoen van de sf-serie te pakken. Dit nieuwe seizoen speelt zich zes maanden af na de tweede reeks. Het gezin Bowman woont nu in een hutje in het bos maar ze moeten al snel hun boeltje weer pakken.

Zet Colony op je kijklijst

Dinsdag 4 mei

Selena: The Series deel 2 op Netflix

Netflix knipt de laatste tijd vaker series door de helft en dat lot viel ook de serie Selena te beurt. Daarom kunnen kijkers nu pas zien hoe het verder gaat met de populaire Amerikaanse zangeres Selena Quintanilla. We waren gebleven in 1990 toen haar carrière een enorme vlucht nam. 

Zet Selena: The Series op je kijklijst