Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: VIdeoland
©
Foto: VIdeoland

Het wordt weer een topweek op de verschillende streamingdiensten. Wat dacht je van Mocro Maffia op Videoland? Of Firefly Lane op Netflix? Kijken maar!

 
Dinsdag 26 januari 

Snowpiercer seizoen 2 op Netflix

Net als in het eerste seizoen rijdt de trein met overlevenden van de klimaatcrisis nog steeds rondjes om de aarde. Jennifer Connelly speelt de rijke Melanie Cavill en Daveed Diggs is de arme Layton Well. Sean Bean is nieuw en speelt Mr. Wilford .Hij heeft onderdak gevonden op een betere trein, samen met de doodgewaande dochter van Melanie. 
 
 
 
Woensdag 27 januari

Bonding seizoen 2 op Netflix

Bonding gaat over de New Yorkse studente Tiffany (Zoe Levin) die een bijbaan heeft als dominatrix. Haar oude vriend Pete (Brendan Scannell) probeert door te breken als stand-up comedian maar helpt Tiffany tot die tijd met haar werkzaamheden. Aan het einde van het eerste seizoen werden de twee verbannen uit de BDSM-gemeenschap en dat proberen ze nu terug te draaien. De afleveringen duren maar een kwartier, dus je bent er zo doorheen. 
 
 
 
Woensdag 27 januari 

Penguin Bloom op Netflix

Australische film waarin Sam Bloom (Naomi Watts) na het instorten van een balkon verlamd is gebleven. Wanneer haar man, fotograaf Cameron (Andrew Lincoln) een gewonde ekster vindt, besluiten ze die te adopteren. En gek genoeg putten ze veel hoop uit de vogel. Nog waargebeurd ook. 

 
Vrijdag 29 januari

The Dig op Netflix

Eind jaren dertig werd er op het Engelse platteland een bijzondere archeologische vondst gedaan: een begraven Vikingschip. John Preston schreef een historische roman over de opgraving en de mensen die erbij betrokken waren. In deze verfilming speelt Carey Mulligan de rol van Edith Pretty, de eigenares van de vindplaats. Andere hoofdrollen zijn voor Lily James en Ralph Fiennes.
 
 
 
Vrijdag 29 januari op Amazon Prime Video

The Great Escapists

Richard Hammond (Top gear) en Tory Belleci van Mythbusters wordt gedropt op een onbewoond eiland. Ze moeten met behulp van hun gezonde verstand zien te overleven en maken met spullen die ze op het eiland vinden, allerlei bouwwerken om weer van het eiland af te komen. Maar intussen gaan ze elkaar ook een beetje naar het leven staan. 
 
 
Vrijdag 29 januari 

Mocro Maffia op Videoland

In het derde seizoen zien we de meeste hoofdpersonen van Mocro Maffia terug. Helaas moeten we het zonder Muis doen. Youssef 'Muis' Taheri (Oussama Ahammoud) en zijn vriend werden in de slotaflevering van seizoen 2 hartstikke doodgeschoten door Tatta, nadat een ripdeal de mist inging. 
Lees hier wat er de vorige twee seizoenen nog meer gebeurde. 
 
 
 
Maandag 1 februari

Supernatural seizoen 15 op Amazon Prime Video

Broers Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) Winchester namen het de afgelopen seizoenen op tegen allerlei geesten, demonen en monsters maar hebben in dit laatste seizoen een tegenstander van een ander formaat: God. 
 
 
Woensdag 3 februari 

Firefly Lane op Netflix

Deze serie naar het gelijknamige boek van Kristin Hannah belooft hartverwarmend drama waarin de vriendschap tussen twee vrouwen centraal staat. Tully en Kate kennen elkaar al van kinds af aan en ondanks dat ze totaal verschillende levens leiden, zijn ze elkaar nooit uit het oog verloren. Firefly lane springt op en neer tussen het verleden en heden van Tully en Kate, die worden gespeeld door Katherine Heigl en Sarah Chalke.

 

Mocro Maffia

misdaad | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Dig

drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie