Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, Disney+ en Ziggo

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Aankomende week is een feest voor alle liefhebbers van goede series. We garanderen je nu al dat je tijd tekort komt om alles te zien. Dit zijn de beste titels van aankomende week.

Woensdag 16 december

Fast & Furious 8 op Netflix

Op Netflix kon je de eerste zeven delen uit de Fast & furious-serie al een tijdje streamen, maar het achtste deel ontbrak nog. Dat is vanaf woensdag voorbij. De achtste en vooralsnog laatste Fast & furious-film introduceert de mysterieuze cyberterroriste Cypher (Charlize Theron). Zij dwingt Dom (Vin Diesel) zich te keren tegen Letty (Michelle Rodriguez) en de rest van het team. Er volgt een spectaculaire strijd met vette voertuigen op exotische locaties.

Zet Fast & furious 8 op je kijklijst

Woensdag 16 december

The expanse seizoen 5 op Amazon Prime Video

Sinds Amazon The expanse van de ondergang redde, is de sciencefictionserie flink opgewaardeerd. Na de eerste expeditie naar een van de werelden achter de Ring staat de mensheid in het vijfde seizoen te trappelen om de talloze andere aardachtige planeten te verkennen. In tegenstelling tot seizoen vier plaatst Prime Video het nieuwe seizoen niet in één keer in de catalogus, maar moet je elke week wachten op een nieuwe aflevering.

Zet The expanse op je kijklijst

Donderdag 17 december

Rundfunk: Jachterwachter op Netflix

De wachtopzichter op de aftandse Camping NIVO heeft waarschijnlijk de meest treurige baan ter wereld, maar houdt de moed erin. Als kindster Ronnie op de camping arriveert raakt iedereen door het dolle heen. Vanaf dat moment wordt deze comedy van Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde - de heren van Rundfunk - absurder en absurder.

Zet Rundfunk: Jachterwachter op je kijklijst

Vrijdag 18 december

Ma Rainey's black bottom op Netflix

Een van de laatste grote films die Netflix voor 2020 op stapel heeft staan is Ma Rainey's black bottom. Blueszangeres Ma Rainey (Viola Davis) maakt furore in het Chicago van de jaren twintig. Dan belandt de eigengereide dame in een juridisch gevecht over het eigendom van haar muziek. Dit was de laatste film die Chadwick Boseman (Black panther) voor zijn dood maakte.

Zet Ma Rainey's black bottom op je kijklijst

Vrijdag 18 december

The grand tour: A massive hunt op Amazon Prime Video

In een nieuwe special van The grand tour gaan de presentatoren op avontuur in Madagaskar. Richard Hammond, Jeremy Clakson en James May houden er een schattenjacht, en natuurlijk verplaatsen ze zich daarbij weer in de nodige spectaculaire voertuigen. 

Zet The grand tour op je kijklijst

 
Vrijdag 18 december 

Sweet Home op Netflix

Je zou het aan de hand van de titel niet zeggen, maar Sweet Home is een Zuid-Koreaanse serie (en die zijn nogal hip op het moment). De Netflix-original gaat over middelbare scholier Hyun-soo die altijd maar alleen thuis zit omdat hij werd gepest op school. Maar dan gebeuren er rare dingen. Mensen veranderen in monsters omdat ze hebberig zijn en Hyun-soo moet ze redden. 

 
Maandag 21 december 

The Vow op Ziggo 

NXIVM deed zich voor als een zelfhulporganisatie maar was een hele nare sekte. Oud-leden komen aan het woord en zij vertellen hoe leider Keith Raniere en zijn helpers mensen ronselde, indoctrineerde en zelfs brandmerkte met zijn initialen. Onder hen o.a. de dochter van actrice Catherine Oxenberg en Smallville-actrice Allison Mack zit inmiddels in de bak en valt voorlopig niemand meer lastig. Hij kreeg 120 jaar cel voor onder meer kinderhandel en betrokkenheid bij dwangarbeid. 
 
 
 
Woensdag 23 december

The Midnight Sky op Netflix

George Clooney regisseerde deze film en speelt de hoofdrol van Augustine, een wetenschapper met kanker in een post-apocalyptische wereld waarin hij en een meisje dat Iris heet, de enige overlevenden zijn. Er zweven ook nog wat astronauten in de ruimte die op de weg terug zijn van Jupiter. Augustine doet er alles aan om de astronauten niet terug te laten keren op aarde. Maar waar ze dan wel naartoe moeten?
 
Zet The midnight sky op je kijklijst
 
 
Vrijdag 25 december 

Soul op Disney+ 

Soul is een echte familiefilm en gaat over een muziekleraar (met de stem van Jamie Foxx) op een middelbare school die een ongeluk krijgt waardoor zijn ziel wordt gescheiden van zijn hoofd. Hij komt in een tussenwereld terecht waar hij met een andere ziel (Tina Fey) probeert terug te komen op aarde.
 
 
 
Vrijdag 25 december 

Bridgerton op Netflix

Daphne (Phoebe Dynevor) is de oudste dochter van de rijke en machtige Bridgerton-familie. Ze staat op het punt haar debuut te maken op de Londense huwelijksmarkt, maar dan gooit een roddelblad roet in het eten. Bovendien verschijnt de rebelse en vrijgezelle Duke of Hastings (Regé-Jean Page) ten tonele. Het kostuumdrama Bridgerton is gebaseerd op de romans van Julia Quinn. De bedenker van de serie is Shonda Rhimes, die eerder naam maakte met Grey's anatomy en Scandal en tegenwoordig exclusief voor Netflix werkt.
 
 

The Midnight Sky

sciencefiction | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie