Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Videoland en Amazon

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Als je zin hebt in nieuwe films, series en documentaires is dit een topweek met o.a. La Casa de Papel, Cinderella en Feyenoord

Dinsdag 31 augustus

Good Girls seizoen 4 op Netflix

In het laatste seizoen worden de zaken steeds penibeler voor vriendinnen Beth (Christina Hendricks), Ruby (Retta) en Annie (Mae Whitman). De dames die ooit hun criminele begonnen met een overval op een supermarkt, zijn door hun valse geld-handeltje inmiddels in het vizier van de geheime dienst. Beth gebruikt het bedrijf van haar echtgenoot als witwas-operatie, Ruby lijkt haar huwelijk te hebben gered en Annie probeert zichzelf te vinden.

Zet Good Girls op je kijklijst

Dinsdag 31 augustus

Sparking Joy with Marie Kondo op Netflix

Waar de Japanse zich in de eerste Netflix-reeks Tydying Up with Marie Kondo richtte op rommelige kasten gaat het nu vooral om bedrijven, relaties en hele gemeenschappen. We krijgen ook het huis van Marie te zien zodat ze kan bewijzen dat het bij haar echt keurig is en we maken kennis met de familie van Marie.

Dinsdag 31 augustus

Untold: Crime & Penalties op Netflix

The Danbury Trashers was een ijshockey-team dat twee jaar meespeelde in de lagere regionen van de competitie. Het was opgericht door Jimmy Galante, een man met maffia-banden. Hij gaf het team als cadeau aan zijn 17-jarige zoon  A.J. die het volstopte met buitenbeentjes die nogal ruw speelden. The Danbury Trashers waren de 'bad boy's of hockey' en verzamelden een fanatieke fanbase.

Dinsdag 31 augustus

Snow Angels seizoen 1 op Ziggo

De vijf weken oude baby Lucas verdwijnt in deze Zweedse serie tijdens een sneeuwstorm op onverklaarbare wijze uit zijn huis. Moeder, Jenni . lag, met slaappillen op in bed, en weet van niets, vader, Salle was aan het werk. Door dit verhaal heen lopen nog enkele andere verhalen, die ook treurigmakend zijn. Die van politie-vrouw Alice en jeugdwerker Maria. 

Dinsdag 31 augustus

Only Murders in the Building op Disney+

Komische misdaadserie met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Drie mensen met een obsessie voor true-crime belanden zelf in een moordmysterie wanneer in het gebouw waar ze wonen iemand vermoord wordt. Er verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering.

Zet Only Murders in the Building op je kijklijst

Woensdag 1 september

Dat Ene Woord: Feyenoord op Disney+

Achter de schermen bij Feyenoord in het seizoen 2020-2021 toen alles bepaald niet op rolletjes liep. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en Boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit.

Zet Dat Ene Woord: Feyenoord op je kijklijst

Woensdag 1 september

Chicago Med op Netflix

 Serie over de artsen op de Eerste Hulp van Gaffney Chicago Medical Center. 

Woensdag 1 september 

Chicago Fire op Netflix

Serie over het leven van de brandweerlieden en paramedici van het 25th Bataljon van het Chicago Fire Department.

Woensdag 1 september

Turning Point: 9/11 and the War on Terror op Netflix

Documentaire in vijf afleveringen die onderzoekt hoe de aanslagen van 11 september 2001 de koers van de VS veranderde. Met interviews met oud-CIA medewerkers, militairen die in Afghanistan dienden, Taliban-bazen, Afghaanse warlords, gewone burgers en overlevenden van de aanslagen op 9/11. 

Woensdag 1 september

Mafia Only Kills in Summer seizoen 1 en 2 op Disney+ 

Zwartkomische serie die zich afspeelt in het Palermo van de jaren zeventig, wanneer de familie van de 10-jarige Salvatore probeert uit de klauwen van de invloedrijke maffia te blijven. 

Donderdag 2 september

Afterlife of the Party op Netflix

Komedie met Victoria Justice in de hoofdrol als feestbeest Cassie, die overlijdt op haar verjaardag. Tot haar verrassing krijgt ze een tweede kans om al haar fouten recht te zetten op aarde. Als dat lukt, heeft ze recht op een plekje in de VIP-kamer in de hemel. 

 

Vrijdag 3 september

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Lisbon werd op het einde van seizoen 4 herenigd met haar mede-bendeleden en inspecteur Alicia ontdekte de schuilplaats van de Professor. Ze zette hem prompt een pistool tegen z'n hoofd en het is maar de vraag of hij het er levend van afbrengt. Of doet Alicia gewoon mee met de roof? Dat kan natuurlijk ook nog. In de bank beginnen de bendeleden aan hun ontsnapping. Mocht dat lukken, dan is het de vraag of ze ooit nog een normaal leven kunnen hebben omdat hun identiteit bekend is.

Zet La Casa de Papel op je kijklijst

Vrijdag 3 september

Cinderella op Amazon Prime Video

Live action-versie van Assepoester met Camilla Cabello in de hoofdrol als vrouw die een avondje prinses mag spelen en haar prins tegenkomt. Het is een musicalversie dus Camilla zingt veel. De moderne versie van het sprookje was een idee van de bekende komiek, acteur en presentator James Corden, die de film ook produceerde.

Vrijdag 3 september

Bosvechters: Utrecht Hooligans Forever op Videoland

Documentaire over de zogenaamde bosgevechten die een ding zijn voor supporters van sommige voetbalclubs. Deze docu vertelt het verhaal vanuit het oogpunt van FC Utrecht Hooligans Forever (UHF) en we zien bosgevechten, trainingen en gesprekken met deskundigen.

Vrijdag 3 september

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles op Disney+

Concertregistratie waarin Billie Eilish nummers van haar nieuwe album Happier Than Ever zingt. De concertfilm wordt afgewisseld met cartoon-elementen!