Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Alle fans van Virgin River kunnen hun hart ophalen want seizoen 3 komt deze week online. En Netflix heeft nog flink wat andere films en series in de aanbieding.

Dinsdag 6 juli

I Think You Should Leave With Tim Robinson seizoen 2

Veelgeprezen serie met absurdistische sketches van comedian Tim Robinson, een van de schrijvers van het programma Saturday Night Live. 

Zet I Think You Should Leave With Tim Robinson op je kijklijst

Donderdag 8 juli

Resident Evil: Infinite Darkness

Serie naar aanleiding van het gelijknamige spelletje. De Netflix-serie bevat twee tijdlijnen. In de eerste verhuizen de twee 14-jarige zusjes Jade en Billie Wesker naar New Raccoon City, een nieuwe zakenstad. Hoe meer tijd de zusjes er spenderen, hoe meer ze door hebben dat er veel meer achter de stad schuilt dan gedacht en dat hun vader vreselijke geheimen voor ze verbergt.  

Zet Resident Evil: Infinite Darkness op je kijklijst

Vrijdag 9 juli 

Virgin River seizoen 3

Seizoen 2 eindigde met Jack die was neergeschoten en hevig bloedend op de grond lag. En dat terwijl hoofdrolspeelster Mel en Jack net weer samen waren na twee moeizame seizoenen wat betreft de liefde. En er zijn meer prangende kwesties die moeten worden opgelost in dit derde seizoen. 

Zet Virgin River op je kijklijst

Vrijdag 9 juli

Atypical seizoen 4

Serie over de autistische Sam Gardner en zijn familie. Volgens de makers wordt het laatste seizoen van Atypical heel positief omdat we het allemaal een moeilijk jaar achter de rug hebben en wel een opbeurend verhaal kunnen gebruiken.

Zet Atypical op je kijklijst

Vrijdag 9 juli

Fear Street Part 2: 1978

Nadat deel 1 afgelopen vrijdag verscheen, gaat Netflix in volle vaart verder met de horrortrilogie. In dit deel vallen een hoop tieners op zomerkamp ten prooi aan een moordenaar met een bijl. En dat heeft allemaal met een kwaaie heks te maken. 

Vrijdag 9 juli

The Water Man

Gunner (Lonnie Chavis) wil in deze film zijn zieke moeder (Rosario Dawson) genezen. Daarvoor moet hij op zoek naar 'de water man', iemand die mensen onsterfelijk kan maken. Acteurs Maria Bello, Alfred Molina en David Oyelowo doen ook mee. 

Zet The Water Man op je kijklijst

Vrijdag 9 juli

Biohackers seizoen 2

In de Duitse serie Biohackers houden studenten zich bezig met illegale genetische experimenten. Hoofdpersoon is Mia, die gaat studeren aan de universiteit bij een mysterieuze professor, Lorenz. Mia heeft het vermoeden dat er iets grondig mis is met de professor en dat zij en haar broertje vroeger zijn gebruikt voor experimenten. Haar doel: de professor ontmaskeren.

Zet Biohackers op je kijklijst

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Biohackers

Sciencefiction | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie