Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Naast een nieuw seizoen van Outer Banks heeft Netflix deze week nog veel meer mooie titels voor je klaarstaan. Zo leer je alles over het leven van schimmels, van John DeLorean én van Elton John.

Dinsdag 27 juli

How to Sell Drugs Online (Fast) - seizoen 3

Als een stel scholieren een webwinkel voor drugs lanceert, weten ze niet wat ze zich daarmee op de hals halen. Het tweede seizoen van deze Duitse serie eindigde met een definitieve breuk tussen beste vrienden Moritz en Lenny. En wat gebeurt er met de handel nu Lenny hun webwinkel MyDrugs voor eens en altijd heeft gewist? 

Zet How to Sell Drugs Online (Fast) op je kijklijst

Woensdag 28 juli

Tattoo Redo

Mensen die spijt hebben van een lelijke of domme tattoo, krijgen een tweede kans in Tattoo Redo. Een tattoo-artiest gaat zijn best doen om er wat moois van te maken, maar de spijtoptanten hebben zelf geen stem in wat het gaat worden. Dat doet namelijk een vriend of vriendin, wat garant staat voor enkele hilarische onthullingen.

Zet Tattoo Redo op je kijklijst

Bartkowiak

Als Tomek na zijn gevecht om de kampioenstitel wordt gediskwalificeerd, besluit de MMA-vechter te verdwijnen en een nieuw leven te beginnen. Het loopt echter anders: zijn broer overlijdt bij een auto-ongeval en Tomek moet zijn nachtclub overnemen. Dan ontdekt hij dat de dood van zijn broer helemaal geen ongeval was. Samen met de dochter van zijn trainer begint hij een wraakmissie. Deze Poolse Netflix-film zit vol vechtscènes, binnen en buiten de ring.

Fantastic Fungi

Een documentaire over schimmels is misschien niet jouw idee van een spannende tv-avond, maar we garanderen dat je zult genieten van de schitterende versnelde opnames en computergraphics in Fantastic Fungi. Door deze documentaire kijk je voortaan met andere ogen naar paddenstoelen, zwammen en schimmels. 

Zet Fantastic Fungi op je kijklijst

Donderdag 29 juli

Saint Maud

De jonge, gelovige Maud zorgt voor terminale patiënten en wordt de privéverzorgster van voormalig balletdanseres Amanda. Omdat Amanda niet in god gelooft, vreest Maud voor haar ziel. Het wordt een obsessie die steeds extremere vormen aanneemt. Saint Maud is een originele horrorfilm die rustig begint, maar tegen het eind steeds enger en beklemmender wordt. Je bent gewaarschuwd.

Zet Saint Maud op je kijklijst

Resort to Love

Als zangeres Erica wordt geboekt voor een optreden op een luxe resort, blijkt dat ze er moet optreden op het huwelijksfeest van haar ex. Pijnlijk! Gelukkig is er op deze idyllische plek voldoende mannelijk schoon aanwezig om haar af te leiden. Een zonnige romantische comedy met een hoofdrol voor Christina Milian, bekend van de Netflix-film Falling Inn Love.

Zet Resort to Love op je kijklijst

Vrijdag 30 juli

Myth & Mogul: John DeLorean

John DeLorean is de bedenker van de beroemde auto die later zou opduiken in de Back to the Future-films. Het levensverhaal van de man is een wilde rit met hoge pieken en diepe dalen. Leuk is dat hij veel belangrijke momenten uit de geschiedenis van zijn bedrijf op film liet vastleggen, en daar profiteren de makers van deze documentaireserie van.

Zet Myth & Mogul: John DeLorean op je kijklijst

Le dernier mercenaire

Een voormalig geheim agent (Jean-Claude van Damme) moet halsoverkop terugkeren naar Frankrijk, waar zijn zoon valselijk wordt beschuldigd van drugssmokkel. Hij krijgt het aan de stok met schimmige types binnen het ambtenarenapparaat en de georganiseerde misdaad. Van Damme heeft er wel eens beter uitgezien, maar echte fans malen daar niet om.

Zet Le dernier mercenaire op je kijklijst

Outer Banks  - seizoen 2

De strijd tussen de Kooks en de Pogues, die op zoek zijn naar een goudschat van 400 miljoen dollar, gaat verder in het tweede seizoen van deze populaire tienerserie. Nadat de Pogues zijn besloten van de buit zinnen ze op een manier om het goud terug te krijgen. Spannend is wat er gebeurde na de cliffhanger van het eerste seizoen, waardoor het lot van John B. en Sarah aan een dun draadje hing.

Zet Outer Banks op je kijklijst

Zaterdag 31 juli

Rocketman

Net als het leven van Freddy Mercury verdiende dat van Elton John een filmbiografie. In Rocketman zijn de liedjes versmolten met het verhaal, waardoor de film vaak veel weg heeft van een musical. En dankzij de prachtige hoofdrol van Taron Egerton is het een film waarvan je zult smullen, ook als je geen fan bent van sir Elton.

Zet Rocketman op je kijklijst

Rocketman

Biografie | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie