Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Netflix begint deze week met documentaires, pakt uit met mooie series en vult je weekend met actie- en horrorfilms. En dan is er ook nog een zomerse animatiefilm voor het hele gezin. Genoeg te kijken weer!

Dinsdag 3 augustus

Top Secret UFO Projects: Declassified

Door getuigenissen van luchtmachtpiloten staan ufo's weer volop in de belangstelling. De Amerikaanse overheid zegt dat ze ook niet alles kan verklaren, maar dat er geen reden is om te geloven in buitenaardse bezoekers. Speculeren mag natuurlijk altijd, en dat gebeurt dan ook volop in deze vierdelige documentaireserie.

Zet Top Secret UFO Projects: Declassified in je kijklijst

Dinsdag 3 augustus

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

In How to Sell Drugs Online (Fast) bouwt een stel tieners vanuit hun slaapkamer een drugsimperium door pillen te verkopen via het internet. De grote inspiratie voor de serie was Max S., die onder zijn online identiteit Shiny_Flakes in twee jaar uitgroeide tot een van de grootste drugsdealers in Duitsland. In deze docu vertelt hij zelf zijn verhaal.

Zet Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord op je kijklijst

Dinsdag 3 augustus

Pray Away

In de jaren zeventig worstelden vijf Amerikanen binnen de conservatieve evangelische kerk met hun homoseksuele geaardheid. Ze bedachten een programma om anderen te 'helpen' om hun homoseksualiteit af te zweren. Het was het begin van een beweging die zijn vernietigende werk tot de dag van vandaag voortzet. De documentaire Pray Away toont de geschiedenis en invloed van de beweging.

Zet Pray Away op je kijklijst

Dinsdag 3 augustus

Search and Destroy

De Amerikaanse soldaat John Cutter neemt het op tegen internationale terroristen met een Russische tongval in deze actiefilm vol stoere kerels, vuurgevechten en explosies. De schurken beschikken over een gigantische hightech bom (met lampjes) en alleen Cutter kan ze stoppen. Alsof de jaren tachtig nooit zijn gestopt!

Zet Search and Destroy op je kijklijst

Woensdag 4 augustus 

Aftermath

Kevin en Natalie willen hun relatieproblemen achter zich laten en samen een frisse start maken. Daarbij hoort een nieuw huis, dat voor een verdacht lage prijs te koop staat. In een horrorfilm is dat meestal geen goed teken en al snel gebeuren er dan ook vreemde en angstaanjagende zaken in de nieuwe woning van het jonge koppel. Met Ashley Greene (Alice uit de Twilight-films) en Shawn Ashmore (Iceman uit de X-Men-reeks)

Zet Aftermath op je kijklijst

Woensdag 4 augustus

76

De Nigeriaanse filmindustrie groeit als kool. Vroeger produceerde 'Nollywood' vooral films die direct op video verschenen, maar tegenwoordig kan het land aardig meekomen op de professionele filmmarkt. 76 speelt tijdens de militaire staatsgreep tegen het bewind van generaal Murtala Mohammed in 1976. Als een soldaat wordt beschuldigd van medeplichtigheid, heeft dat grote gevolgen voor zijn zwangere vrouw.

Woensdag 4 augustus

Control Z - seizoen 2

In het eerste seizoen van deze Mexicaanse tienerserie onthulde een mysterieuze hacker de zeer persoonlijke geheimen van de leerlingen op een middelbare school. Sofia besloot in actie te komen om de hacker te stoppen. Deze week zie je op Netflix het tweede seizoen, waarin een onbekende de dood van Luis wil wreken en het voorzien heeft op de leerlingen en docenten.

Zet Control Z op je kijklijst

Woensdag 4 augustus

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

De Cubaanse immigranten Willy en Sal leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar ze er weinig van bakten. Ze hadden meer succes in de drugssmokkel, want de vrienden loodsten zo'n 75 ton cocaïne Zuid-Florida binnen. Deze zesdelige documentaireserie vertelt het verhaal van 'Los Muchachos', hun drugsimperium en hun uiteindelijke val.

Zet Cocaine Cowboys op je kijklijst

 Vrijdag 6 augustus

Hit & Run

Het leven van de gelukkig getrouwde Segev komt op z'n kop te staan als zijn vrouw wordt vermoord. Hij gaat op zoek naar de daders en stuit op duistere zaken zie zich uitstrekken van Tel Aviv tot New York. In deze nieuwe Israëlische serie wordt de rol van Segev gespeeld door Lior Raz, de bikkelharde agent uit Fauda

Zet Hit & Run op je kijklijst

Vrijdag 6 augustus

Vivo

Het grappige rolstaartbeertje Vivo verdient samen met zijn eigenaar Andrés de kost met zang en dans. Op een dag stuurt Andrés de kleine Vivo op een belangrijke muzikale missie naar Miami. Het wordt een avontuur waarbij Vivo onderweg nieuwe vrienden maakt. Een vrolijke animatiemusical met liedjes van Lin-Manuel Miranda (Hamilton).

Zet Vivo op je kijklijst

 

Vrijdag 6 augustus

La nuée / The Swarm 

De alleenstaande moeder Virginie heeft het niet breed, maar ziet wel geld in de kweek van sprinkhanen, die een goede bron van eiwitten zijn. Als ze ontdekt dat de insecten extra goed gedijen op bloed, komt daar een hoop narigheid van in deze Franse horrorfilm.

Zet La nuée op je kijklijst

 

La Nuée

Horror | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Vivo

Musical | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie