Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix zet wekelijks heel veel nieuwe titels online. Je zou bijna de kluts kwijtraken. Gelukkig deden wij al wat voorwerk.

Lees ook: Hier check je wat er nieuw is op Ziggo, Disney+ en Apple TV+

Woensdag 17 februari 

Outlander seizoen 5 

Het langverwachte vijfde seizoen van Outlander is bijna hier! Daarin doen de Frasers er alles aan om hun familie en huis in Amerika veilig te houden. En van Jamie wordt ook nog eens verwacht dat hij leiderschap toont. Daarbij houdt hij zijn vriendschap met Murtagh Fitzgibbons geheim. Dat is de man die hij van gouverneur William Tryon moet vermoorden.

Zet Outlander op je kijklijst

Woensdag 17 februari

Behind her eyes

Louise, een alleenstaande moeder is dolblij met haar nieuwe baan bij een psychiater. Het wordt nog leuker wanneer ze een affaire begint met haar sympathieke baas David. Maar als ze dan ook nog vrienden wordt met de vrouw van haar baas, Adele, wordt het een beetje ingewikkeld. Behind her eyes is gebaseerd op een bestseller die heel spannend is en wordt gemaakt door de mensen die ook achter The crown zitten.

Zet Behind her eyes op je kijklijst

Woensdag 17 februari

Amend: The fight for America

Will Smith presenteert deze zesdelige serie over de Amerikaanse geschiedenis. Ook acteurs Diane Lane, Samuel L. Jackson en Pedro Pascal doen mee aan dit geschiedenislesje over de vaak bloedige strijd om gelijke rechten. 

Zet Amend: The fight for America op je kijklijst

Vrijdag 19 februari

Tribes of Europa

De Duitsers timmeren behoorlijk aan de weg op Netflix. Na Dark en Barbaren is moet de science ficiton-reeks Tribes of Europa de volgende hit worden. Tribes of Europa speelt zich af in het jaar 2072 als Europa verdeeld is in verschillende stammen die voortdurend met elkaar in oorlog zijn. Twee broers en een zus, Kiano, Liv en Elija raken verwikkeld in de conflicten wanneer ze een mysterieuze kubus vinden. 

Dinsdag 23 februari

Made you look: A true story about fake art

Het intrigerende verhaal over hoe een van de meest gerespecteerde kunstgalerieën ter wereld het centrum van de grootste kunstfraude ter wereld werd. Knoedler & Company verkocht onbekende schilderijen van bekende kunstenaars uit een geheime collectie. De schilderijen bleken alleen vals te zijn. En wanneer dat uitkomt zijn de kopers niet blij. 

Zet Made you look: A true story about false art op je kijklijst

Dinsdag 23 februari

PELÉ

Het was natuurlijk allang tijd voor een prachtige documentaire over een van de beste voetballers ter wereld en hier is ie dan! Het verhaal van Edson Arantes do Nascimento die al op zijn zeventiende voor het eerst wereldkampioen werd met Brazilië. Dat wordt genieten. 

Lees ook: Check hier wat er binnenkort te zien is op Netflix!

Outlander

drama | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Behind her eyes

drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie