Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

Nederland gaat geleidelijk aan met vakantie, maar Netflix buffelt gewoon door om je de hele zomer te voorzien van verse films en series. Ook deze week staan er weer veel mooie titels voor je klaar.

Woensdag

14 juli - A Classic Horror Story

Vijf reizigers stranden met hun camper in een niemandsland in het zuiden van Italië. Daar zijn ze hun leven niet zeker, want ze vallen van het ene gruwelijke gevaar in het andere. Deze opmerkelijke Italiaanse horrorfilm is een ode aan het genre en zit vol verwijzingen naar de grote klassiekers.

Zet A Classic Horror Story op je kijklijst

14 juli - Le guide de la famille parfaite

Hoe voed je je kind op in een maatschappij die is geobsedeerd met succes en een perfect imago op social media? Misschien niet zoals het gezin in dit Canadese comedydrama, dat wanhopig de balans probeert te zoeken tussen 'overparenting' en 'underparenting'. 

14 juli - Heist

In deze documentaireserie worden de verhalen achter drie gewaagde berovingen verteld door de mensen die ze zelf uitvoerden. Een jonge vrouw gaat ervandoor met de miljoenen van een casino, een man gaat op het vliegveld aan de haal met een fortuin en een derde dief steelt een enorme voorraad whisky. De overvallen worden op filmische manier in beeld gebracht.

Zet Heist op je kijklijst

Donderdag

15 juli - Never Have I Ever - seizoen 2

Deze supersympathieke serie over een Indiaas-Amerikaanse tiener gaat eindelijk verder met een tweede seizoen. Devi worstelt nog steeds met haar identiteit, maar heeft het ook niet makkelijk met haar moeder, haar superknappe nicht, het ingewikkelde leven op de middelbare school en natuurlijk de liefde.

Zet Never Have I Ever op je kijklijst

15 juli - My Amanda

TJ en Amanda kennen elkaar al vele jaren. Ze hebben een vriendschap die verder gaat dan andere, maar echt liefde is het nu ook weer niet. Terwijl ze elk hun eigen leven leiden, blijft hun innige band de enige constante. Dit originele Netflix-drama is afkomstig uit de Filipijnen en zit vol mooie plaatjes voor het ultieme vakantiegevoel.

Vrijdag

16 juli - Fear Street Part 3: 1666

Hoeveel tieners krijgen er nog een bijl in hun hoofd of gaan door de broodsnijmachine voordat de vloek op Shadytown wordt opgeheven? In dit derde, afsluitende deel van de Fear Street-reeks komen alle verhalen bij elkaar. Een heks die in het jaar 1666 werd vermoord blijkt de bron van alle ellende.

Zet Fear Street Part 3: 1666 op je kijklijst

16 juli - Naomi Osaka

Je wordt niet zomaar een van de beste tennisspelers ter wereld. Deze driedelige documentaireserie volgt Naomi Osaka gedurende twee jaar en laat zien hoe ze tegenslagen overwint en zich onder gigantische druk naar de top speelt. 

16 juli - Van Helsing - seizoen 5

De fantasyserie Van Helsing, losjes gebaseerd op het personage van de vampierjager uit de horrorklassieker 'Dracula', wordt afgesloten met dit vijfde seizoen. Vanessa, Violet en Jack gaan het grote eindgevecht aan om de vampierplaag voorgoed te stoppen.

Zet Van Helsing op je kijklijst

Vrijdag

17 juli - Suits seizoen 9

Nog een keer kunnen we kijken naar Harvey, Donna, Louis Litt en de rest in Suits. De verrassing van het laatste seizoen is natuurlijk wel dat Mike Ross (Patrick J. Adams) nog even langskomt. Hij laat zijn vrouw Meghan Markle helaas wel achter, die had het te druk met Hertogin van Sussex zijn. Maar Mike terugzien is ook veel waard. 

Zet Suits op je kijklijst