Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Laatste seizoen Never Have I Ever in juni te zien op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Voor Devi is het laatste jaar op de middelbare school aangebroken. Helaas betekent dat ook het laatste seizoen van Never Have I Ever, de komische tienerdramaserie van Netflix. Een nieuwe trailer hint alvast naar wat je in juni kunt verwachten.

In de vorige drie seizoenen van Never Have I Ever zagen we hoe de vijftienjarige Devi Vishwakumar van een hopeloze nerd uitgroeide tot een van de populaire meiden van har school. In het laatste seizoen lijkt ze nog even flink van die status te willen genieten.

Never Have I Ever

De succesvolle serie Never Have I Ever is gebaseerd op een idee van komiek Mindy Kaling, die voor het personage van Devi putte uit haar eigen ervaringen op de middelbare school. Net als Devi heeft Kaling een Amerikaans-Indiase achtergrond. Heel apart aan de serie is dat de voice-over wordt verzorgd door de opvliegende Amerikaanse tennislegende John McEnroe, het idool van Devi's overleden vader.

Datum en trailer

De laatste afleveringen van Devi en haar vrienden kun je vanaf 8 juni zien op Netflix. Zo te zien hoeft ze zich geen moment te vervelen.

Never Have I Ever

Komedie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie